Lurer du på hvordan evangeliet forandrer liv i land der levevilkårene er helt annerledes enn i Norge? Hver måned får Troens Bevis hundrevis av vitnesbyrd fra våre evangelister ute i feltet. Historiene viser hva som kan skje når Jesus blir en venn i hverdagen.
Tre personer i Bibelen fikk navnet sitt fra Gud. Jesus og Johannes er godt kjent. Men vi glemmer betydningen av den tredje. Les Rune Edvardsens interessante kommentar.
Småbarnsforeldre fikk oppleve et helt nytt lekerom for de minste barna under Sommerstevnet. Dette gjorde det enklere for foreldre med små barn å delta på møtene. Nå brukes lekerommet som en åpen barnehage for lokalsamfunnet.
Troens Bevis går etter en lengre periode med dialog og samarbeid inn på bakken i Myanmar med hele misjons-maskineriet. Blir det som Rune Edvardsen ønsker, vil arbeidet utvikle seg til å bli like stort og langsiktig som det 18 år gamle samarbeidet med Manna Ministries i India.

Les Rune Edvardsens tre dagers blogg fra hans utrolige tur til Egypt. Allerede i slutten av januar 2019 planlegges første treningskonferanse for evangelisering. November 16: Utrolig bra dag her i Egypt i dag Tilbrakte kvelden med 70 mennesker som vil evangelisere dette store spennende landet. 105 millioner...

Dette er drypp fra lokale menighetsplantere som virker i et muslimsk land i Asia. Historiene viser at Gud er en tilflukt og hjelp både i liv og i død.

...

Sion Blomsterdalen er partnermenighet. De sendte Jens Ottar Theisen med på tur til India. Slik får de ferske rapporter om arbeidet. Han ble velsignet og fikk være til velsignelse.

...

Bjørg Prestegård og datter Signe Marit Prestegård Rise kan se tilbake på mye god familiehistorie i Sarons Dal. Stevnebesøk var fast innslag gjennom hele oppveksten. Den ene gangen foreldrene ville være ekstra snille og ta Signe Marit til Legoland, gråt hun og ville heller på...