fbpx
Millioner av indonesere kommer til tro i det skjulte. I 2018 regner kristne ledere med at minst 3-4 millioner* tok imot troen. Det er mennesker som møter Jesus fra alle samfunnslag, ofte gjennom tilfeldige bekjente. Møt fire som nylig er blitt frelst og se hva du er med på gjennom Troens Bevis og Introkurset Det Nye Liv:
I forbindelse med feiringen av nytt lokale ble Johan Tobiassen bedt om å fortelle historien bak menigheten som var springbrettet for Aril Edvardsens tjeneste. Johan Tobiassen satt i mange år i ledelsen både for Kirken i Dalen og Troens Bevis Verdens Evangelisering, og er fremdeles en viktig rådgiver for begge.
Kari Edvardsen overrakte et flott maleri  til Kirken i Dalen som har fått hedersplass i de ny-renoverte lokalene. Bildet, som viser en haugiansk samling med lesere, hang i mange år i stuen oppe på Bibelskolen i Sarons Dal.
Den 19. januar var det festkveld i nye Kirken i Dalen. Vi kunne endelig, etter en litt kronglete vei til mål, markere det nye bygget med taler, musikk, god mat og fellesskap.
"Alt var så vakkert. Jeg så noe som liknet på hus fly forbi meg." I dag takker Son Em både Gud og det innfødte evangelistparet for livet.
Tre personer i Bibelen fikk navnet sitt fra Gud. Jesus og Johannes er godt kjent. Men vi glemmer betydningen av den tredje. Les Rune Edvardsens interessante kommentar.
Småbarnsforeldre fikk oppleve et helt nytt lekerom for de minste barna under Sommerstevnet. Dette gjorde det enklere for foreldre med små barn å delta på møtene. Nå brukes lekerommet som en åpen barnehage for lokalsamfunnet.