Overnatting på området

For deg som ønsker overnatting tilbyr vi gode priser på vårt campingområde i Sarons Dal. Foretrekker du andre alternativer finnes det hoteller i nærområdet og privat utleie.

Det er lurt å forhåndsbestille plass for campingplassen kan bli full enkelte dager. Forhåndsbestilling er bindende, og vi gjør vårt beste for å tilpasse alles ønsker. De som legger inn en bestilling før 1. mai vil få svar på hvilken campingplass man har fått tildelt innen 1. juni. De som legger inn en bestilling etter dette vil få svar fortløpende etter 15. juni.

Reserver campingplass

Leie av private

Har du ikke campingvogn eller telt, men ønsker ett rimeligere alternativ enn hotell? Da bør du vurdere å leie en campingvogn eller et overnattingssted av privatpersoner i nærområdet.

Leie av private

Har du ikke campingvogn eller telt, men ønsker ett rimeligere alternativ enn hotell? Da bør du vurdere å leie et overnattingssted av privatpersoner i området. 

Hoteller og andre campingplasser

For deg som foretrekker noe annet enn camping kan ett hotell i nærområdet være et godt alternativ. Det finnes også andre campingplasser en kjøretur unna hvis det skulle bli fullt i Sarons Dal.

Utsikten Hotell

2 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Maritim fjordhotell

25 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Farsund resort

42 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Kvåstunet

20 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Åpta camping

23 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Fossdal gård

25 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Egenes camping

25 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Rosfjord Hotell

30 minutter å kjøre til Sarons Dal.

Paulsen Hotell

30 minutter å kjøre til Sarons Dal.