Praktisk informasjon

Sommerstevnet i Sarons Dal er den perfekte sommerferien for barnefamilier. I vårt innholdsrike stevneprogram finner du noe for alle aldersgrupper. For voksne blir det et fullspekket møteprogram krydret med flotte musikkinnslag, mens for barn og ungdom får delta på en egen barne- og ungdomsleir.

Tidsrom

Sommerstevnet arrangeres fra lørdag 6. til søndag 14. juli 2024. Barneleirene (1-13 år) starter mandag 8. juli og varer til og med fredag 12. juli. Ungdomsleiren (14-18 år) starter mandag 8. juli og varer frem til lørdag 13. juli.

Tema

Tema kommer…

Priser og påmelding

Alle møtene er gratis, og krever ingen påmelding.

 

For å delta på barne- og ungdomsleiren må barn og ungdom melde på av foreldre og foresatte i forkant av Sommerstevnet. Barna vil delta på ulike «planeter» etter hvilken aldersgruppe som de tilhører. Foreldrene må derfor melde på sitt eller sine barn på den planeten som passer deres barn.

 

Miniplaneten 1 – 4 år
Barneplaneten 5 – 8 år
Juniorplaneten 9 -10 år
KidzPlanet 11 – 13 år
YouthPlanet 14 – 19 år

 

På noen planeter må det også velges hvilken aktivitet barnet ditt vil delta på. Det må betales en leirpris før påmeldingen er registrert.

Overnatting

Sarons Dal har et flott campingområde som du kan benytte deg av under Sommerstevnet. Foretrekker du andre alternativer finnes det flere hoteller i nærområdet eller leie bosted av privatpersoner.