Vant 49 kvinner for Jesus

Kinesiske Ah Fa mistet troen da hun mistet sin mann og sønn. Men et møte med en evangelist brakte legedom og håp. I dag er hun en kilde til liv og inspirasjon i sin egen landsby.

Jeg skriver for å dele en dypt personlig opplevelse som har forandret livet mitt, og som gir håp og glede der det en gang bare var mørke og fortvilelse. Jeg heter Ah Fa, og i lang tid levde jeg som en kristen, men kun i navnet.

Men så gav livet meg en rekke ødeleggende slag. Først mistet jeg mannen min på grunn av en alvorlig sykdom, og så gikk min eneste sønn også bort på grunn av den samme sykdommen.

Vekten av denne sorgen ble uutholdelig, og jeg følte jeg hadde mistet alt håp for fremtiden. Hver dag og natt ble fylt av tårer mens jeg sørget over tapet av familien min. I min desperasjon vendte jeg meg bort fra min kristne tro og søkte trøst ved å bli en buddhistisk nonne.

Jeg trodde at Jesus ikke brydde seg om meg eller familien min, og jeg tok avstand fra den Gud jeg en gang kjente. En kveld, etter å ha spist middagen min, kom det et overraskende besøk.

Det var en evangelist ved navn Bo Yo Ho (fiktivt navn av sikkerhets årsaker). Til å begynne med var jeg nølende og usikker på hva jeg kunne forvente. Men denne evangelisten henvendte seg til meg med vennlighet og begynte å dele Guds trøstende ord fra Bibelen.

Han åpnet Skriften til Johannes 3:16, som sier: «For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.» Dette bibelverset rørte noe i hjertet mitt.

I de neste 35 minuttene mens evangelisten delte budskapet om håp og frelse, talte Gud til hjertet mitt og oppfordret meg til å komme tilbake til ham. Overveldet av sorgen som tynget meg, ropte jeg til Gud og sa: «Ja, Herre, ja, Herre.»

I det øyeblikket følte jeg en forandring i mitt innerste. Byrdene og bekymringene som hadde tynget meg så lenge ble løftet, og jeg opplevde en nyvunnet følelse av glede og fred som jeg aldri hadde kjent før.

Jeg ble gjenopprettet til min Herre Jesus, og følelsen av åndelig frihet var overveldende. Siden det avgjørende øyeblikket har jeg ikke holdt denne utrolige opplevelsen for meg selv. Jeg har delt historien min med mange kvinner rundt meg, og hjulpet dem som går gjennom prøvelser og utfordringer.

Ved Guds nåde har 49 kvinner blitt kjent med Jesus gjennom mitt vitnesbyrd. Disse kvinnene deler kontinuerlig Kristi kjærlighet med mange av sine venner og landsbyboere. Mange fortsetter å komme til Herren gjennom Guds kraft og hans ord.

Jeg deler også Guds kjærlighet med folk i landsbyen min, og er takknemlig for evangelisten som brakte budskapet om håp til dørstokken min. Besøket hans koblet meg tilbake til Jesus og åpnet øynene mine for dybden av Guds kjærlighet og nåde. Fortsett å be for oss om Guds beskyttelse og hans veiledning mens vi fortsetter å dele Guds kjærlighet med mange ikke-troende.

Vi er virkelig velsignet som har denne himmelske skatten som er for evigheten. Jeg ønsket å dele dette med deg, i håp om at historien min kan bringe oppmuntring og lys til livet ditt også. Måtte du finne glede, fred og håp i vår Herre Jesu Kristi kjærlighet.

Les mer om arbeidet til Troens Bevis

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter