Bruker Facebook og YouTube i oppfølging av TV-seere

Et nytt samarbeid med Arab World Ministries gjør at Troens Bevis nå kan tilby oppfølging av arabiske TV-seere over Facebook, Twitter og YouTube.

Den internasjonale misjonsorganisasjonen Arab World Ministries har i flere år vært en av Troens Bevis sine samarbeidspartnere på Tv fronten. AWM har blant annet spesialisert seg på å disippelgjøre nye troende fra muslimsk bakgrunn over de sosiale nettverkene på internett, slik som Facebook og YouTube.

Nå kommer de til å bruke sin ekspertise til å maksimere gjennomslagskraften på flere av TV programmene som Miracle Channel viser. Programmene vil bli lagt ut på YouTube, og personlig oppfølging og veiledning vil tilbys på Facebook.

AWM stillerspesialtrente folk til disposisjon som kan bruke god tid på hver enkelt seer som de får kontakt med.

-Dette er spesielt interessant overfor arabisk ungdom som bruker mer og mer tid på internett, akkurat som vestlig ungdom, forklarer Barty Shorkalla, lederen for Miracle Channel. Han ser veldig positivt på dette samarbeidet, og forteller at det er i tråd med Troens Bevis sitt øvrige fokus på å få nære samarbeidspartnere som vil jobbe mot felles mål.

-Spesielt de siste par årene har Rune Edvardsen og Troens Bevis fokusert på å finne nye samarbeidspartnere på forskjellige områder. Vi oppmuntrer derfor også andre organisasjoner til å ta kontakt om de ser at vi kan utfylle hverandre mot felles mål, oppfordrer Shokralla.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter