Guds rike vokser

Sammen med alle dere partnere har vi flyttet murer og fjell. Vi har strukket ut våre hender fra øst til vest og fra nord til syd, skriver Rune Edvardsen.

Jeg er stadig på reise for misjonens store sak. Er nettopp kommet hjem fra opplevelsesrike uker i Uganda og Asia. For en måned siden var jeg på nettverksmøte i Asia. Det var så inspirerende å møte våre samarbeidspartnere og oppleve at ting stemmer. Å høre rapportene fra feltene de siste par år, var som å høre opptak av det vi tenker og går for i Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Senere i år skal jeg treffe 36 ledere fra Asia som vil fortelle om sitt rike arbeide, og der vil vi legge store planer for framtiden.

Ellers er det gledelig at senteret, Special Pearls of Africa, tar mer og mer form. Per nå har vi bygget rundt 30 prosent av bygningsmassen. Det er så inspirerende å se at senteret vokser fram. Det blir et unikt sted der vi får hjelpe «de minste av de minste» som har store menneskelige behov. Jeg er så takknemlig for støtte og forbønn.

Sammen med alle dere partnere har vi flyttet murer og fjell. Vi har strukket ut våre hender fra øst til vest og fra nord til syd. Vi ønsker at ingen skal være utelatt fra det store oppdraget vi deler.

Evangeliet er vår lidenskap!

Kilde: Troens Bevis bladet mars 2023

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter