Misjonsåret 2022: Resultatene øker med mer enn 40 prosent

 

Evangeliet har føtter! 1338 nasjonale misjonærer som støttes av dere, våre gode partnere, har i året som gikk tatt evangeliet til fjell og daler, til gater og streder, og sett at så mange som 82.505 personer har tatt livsforvandlende bestemmelser for Jesus i 2022. Jeg har fått sett det selv med mine egne øyne. Dette er en økning på 43 % i forhold til året før.

På mine turer ut i felten så spør jeg de nasjonale misjonærene som jeg møter på min vei om hvordan folk komme til tro. Det gjentakende svaret er:

1. Ved forbønn med påfølgende helbredelser, der ofte hele familier og nabolag kommer til tro.
2. Ved dør-til-dør evangelisering eller annen utadrettet evangelisering.
3. Gjennom evangelisering med Introkurset «Det Nye Liv» (i de land som bruker dette kurset).

FRELST OG DØPT: Damen i midten kom til tro og jeg fikk være med å døpe henne i Pokhara i Nepal 27 mai 2022. Damen er en av de 82.505. Bak hvert ett tall finner vi en person.

 

Våre nasjonale misjonærer bringer evangeliet til mennesker som ikke tror.

Av disse har vi i året som gikk sett om lag 8000 personer komme til tro gjennom Hans Martin sine kampanjer i Vest-Afrika i de muslimske nasjonene Burkina Faso og Mali.

82.505 personer er utrolig mange i løpet av ett år. Det er omtrent så mange innbyggere som Kristiansand kommune hadde for noen år siden, før kommunesammenslåingen. Og bak hvert ett tall finner vi en person, like verdifull og høyt elsket som meg og deg.

TRENGER Å HØRE OM JESUS: Vi må sende de nasjonale misjonærene til menneskene som ikke har hørt. 2 av 5 personer globalt har enda ikke hørt verdens beste nyheter. Hvordan kan de tro på Ham hvis de ikke har hørt om Ham (Rom.10.14). Vi får føttene til å løpe.

 

Og regner vi ut et gjennomsnitt så betyr dette 226 personer hver eneste dag! Tallene er basert på halvårige innrapporteringer til Ellen og Wendy på vår Innfødt Evangelist Avdeling fra våre 27 feltledere i 20 nasjoner.

En tredjedel har kommet til tro etter å ha gjennomgått minst 1 del (5 leksjoner) av Introkurset «Det Nye Liv», som hadde over 100.000 nye elever i 2022. 41% av disse, dvs. 41.739 personer, går regelmessig i kirken. Alt dette er basert på direkte månedlige rapporter fra felten som vår mangeårige NLS-leder Petra har stålkontroll på.

Misjonsåret 2022 har i Troens Bevis også gitt 1622 nye kirke- og husmenighetsplantinger! Dette skjer blant nasjoner som globalt har flest unådde mennesker.

Vi har mye å takke Herren for, og mye å takke deg for. Takk!

Kilde: Troens Bevis bladet mai 2023

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

 



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter