Traumatiserte barn får hjelp

Barn av foreldre som er, eller har vært Voodoo-tilbedere, søker nå tilflukt i hjemmet til Zannou Clement, en Troens Bevis-støttet misjonær i Benin. Han og hans kone virker langt ute i bushen hvor Voodoo-kulturen er spesielt sterk.

Mange av barna er sterkt traumatisert og plasseres på stasjonen av foreldre som søker hjelp for dem.

 

Et ektepar hadde en syk seks-måneder gammel datter. Foreldrene bad deres eldre datter om å ta lillesøsteren sin til misjonærekteparet for å bli bedt for. Dette skjedde sommeren 2003.

Søsteren tok den lille med seg til stasjonen. Zannou bad for babyen, og hun ble fullstendig frisk. Etter dette gav ekteparet begge døtrene sine til misjonærekteparet for at de skulle bo og tilhøre dem. Da dette skjedde bestemte den eldste jenta seg for å ta imot Jesus Kristus som sin frelser.

Hennes bestefar, som var en sterk Voodoo-tilbeder, nektet først for at jenta skulle overleveres til misjonærekteparet. Han forlangte å få henne tilbake, men jenta lot seg ikke rokke. Hun bor fortsatt hos misjonærene, og hjelper til med husarbeidet, samt passer sin lillesøster.

Folk kommer stadig til Zannou Clement og hans kone, med barn som ønskes å bli bedt for. Flere av barna har blitt igjen i familien til Zannou, fordi foreldrene ikke har råd og evne til å ta seg av dem.

De barn som kommer er som oftest sterkt traumatisert på grunn av påvirkningen fra den fryktelige Voodoo-kulturen. Zannou og hans kone ber for dem, deler evangeliet med dem, og gir dem kjærlighet og omsorg.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter