Menighet på Færøyene støtter nasjonale misjonærer

– Det har gått bedre i menigheten siden vi begynte å støtte nasjonale misjonærer gjennom Troens Bevis. Vi har ikke manglet noen ting, sier pastor Ejnar Joensen i Betania Skopum på Færøyene.

 

– Vår menighet på 60-70 voksne medlemmer er så heldig å være gjeldfrie, selv om vi blant annet har påkostet vårt lokale en del oppussing den senere tiden. Tidligere har vi støttet diverse misjonsprosjekter og gitt gaver til humanitært arbeide, blant annet barnehjemsarbeid. Men vi så nødvendigheten av å ha bredt misjonsengasjement utover den vanlige virksomheten i menigheten. Folk skal motiveres til misjon. Det er bedre at pengene kommer andre til gode som ikke har de resursene vi har, sier Ejnar Joensen entusiastisk.

Betania Skopum har nå et bredt misjonsengasjement og støtter misjonærer i Kina, India, Marokko og Rwanda. Menigheten får jevnlige rapporter om misjonærenes arbeid.

– Vi har ikke manglet noe i menigheten siden vi trappet opp vårt misjonsengasjement. Det har bare vært en stor velsignelse for oss, sier Joensen.

Enig med Aril
– Vi sier som Aril Edvardsen pleier å si: ”Hele verden er vårt soknekall”. Derfor anbefaler jeg alle andre menigheter å gå sterkt inn i misjon.

– Vi må ikke bare tenke på oss selv og våre egne behov. Vi må tenke på hele verden og se vårt ansvar for å gi evangeliet til dem som enda ikke har hørt de gode nyhetene om frelse og evig liv i Jesus Kristus, oppfordrer Ejnar, som for øvrig er kjent som en meget dyktig maler og kunstmaler på Færøyene.

Slik blir også du fast giver til Troens Bevis. Klikk her! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter