Sommer i Sarons Dal

Velkommen til en flott ferieuke med møter, konserter og aktiviteter tilpasset alle alderstrinn. I Sarons Dal vil opplevelsene stå i kø for både barn, ungdom og voksne. Her er møtene gratis, og det kun barn og unge som må melde seg på og betale for aktiviteter.

Opplegg for barn og unge

Under sommeruken kan barn og unge delta på et tilpasset opplegg for ulike aldersgrupper. Hver aldersgruppe tilhører en plantet. For å delta må foreldre melde på sitt eller sine barn i forkant og betale for aktiviteter som skjer på området og utenfor Sarons Dal. Prisene varier mellom aktivitetene barnet skal delta på.

Påmeldingen har åpnet.

Miniplaneten 1-4 år

Barneplaneten 5-8 år

Juniorplaneten 9-10 år

KidzPlanet 11-13 år

YouthPlanet 14-19 år

Talere

andreas2
sebastian2
'
gina1
xoe1
Rune 2
berit1
DSC03382
hansm1
thomas12
Kina - Lu 1 - april 2023
Myanmar - Sharon
stein1
oline1
David Aanje 1 (1)
andreas1
rebecca1
sten1
wendy1
viggo1
helene1
kennet1
Eivind1
talere1
katrine1
jonas1
_MG_3156_crop

Konserter og underholdning

Lørdag 8. juli – kl. 22:00

Lovsangsfest med Filladelfia Kristiansand

Lørdag kveld blir det lovsangsfest med Filladelfia Kristiansand i Sarons Dal Arena. Det blir også appell av Jonas Hompland.

Søndag 9. juli – kl. 21:30

Synnøve Aanensen

Synnøve Aanensen synger og skriver country- og rootsinspirerte versjoner av gospelmusikk, salmer og åndelige viser. Søndag kveld opptrer hun i cafeteltet.

Mandag 10. juli – kl. 21:30

Bjørn Aslaksen

Bjørn Aslaksen har ti plateutgivelser bak seg, og har reist i flere tiår og hatt konserter og ledet forsamlinger i lovsang. Mandag opptrer han i cafeteltet.

Mandag 10. juli – kl. 23:00

Jesus Loves Electro

Jesus Loves Electro utfordrer måten vi ser på tilbedelse. Den norske DJ-en bruker sjangeren til å formidle den kristne tro. Mandag står DJ-en på scenen i Sarons Dal Arena.

Onsdag 12. juli – kl. 21:30

Standup show

Onsdag kveld blir det standup show med Torolf Nordbø/Han Innante og «Folk Brothers» som står på menyen i cafeteltet.

Torsdag 13. juli – kl. 21:30

Walk The Talk

Walk The Talk er et band som ble etablert tidlig på 90-tallet. Bandet har hatt en rekke konserter i de fleste kirkesamfunn og på flere festivaler. Torsdag holder de konsert i cafeteltet.

Fredag 14. juli – kl. 21:30

Førpremiere på filmen Jesus Revolution

Fredag blir det førpremiere på filmen Jesus Revolution som handler om den sanne historien om en åndelig oppvåkning tidlig på 1970-tallet og begynnelsen blant en gruppe hippier i sørlige California.

Lørdag 15. juli – kl. 16:00

Seven

Seven er en gruppe på 18 jenter i alderen 13 til 18. Lørdag fremfører de forestillingen«Seasons», hvor de synger nye og gamle favorittsanger og forteller historier fra egne liv og fra Bibelen.

Lørdag 15. juli – kl. 22:00

Petra

Petra som har vært en av de mest innflytelsesrike gruppene innenfor kristen musikk i over 50 år kommer til Sarons Dal denne sommeren.

Overnatting

Sarons Dal har et flott campingområde som du kan benytte deg av under Sommerstevnet. Foretrekker du andre alternativer finnes det flere hoteller i nærområdet. Det er også mulig å leie leiligheter, hus, campingvogner og bobiler av privatpersoner.

Bli medhjelper

Har du lyst til å bli med som medhjelper under Sommerstevnet? Vi trenger hjelp til å løse ulike oppgaver. Som medhjelper får du tilbud om matbånd og gratis opphold på campingen.

Se møter