fbpx

Om Sommerstevnet

Sommerstevnet i Sarons Dal

Sommerstevnet i Sarons Dal er den perfekte sommerferien for barnefamilier. I vårt innholdsrike stevneprogram finner du noe for alle aldersgrupper. For voksne blir det et fullspekket møteprogram krydret med flotte musikkinnslag, mens for barn og ungdom får delta på en egen barne- og ungdomsleir.

Tidsrom

Sommerstevnet arrangeres fra lørdag 9. til søndag 17. juli. Barneleirene (2-13 år) starter mandag 11. juli og varer til og med fredag 15. juli. Ungdomsleiren (14-18 år) starter mandag 11. juli og varer frem til lørdag 16. juli.

Tema

Årets tema er Grenseløs.

Priser og påmelding

Alle møtene er gratis, og krever ingen påmelding.

 

For å delta på barne- og ungdomsleiren må barn og ungdom melde på av foreldre og foresatte i forkant av Sommerstevnet. Barna vil delta på ulike «planeter» etter hvilken aldersgruppe som de tilhører. Foreldrene må derfor melde på sitt eller sine barn på den planeten som passer deres barn.

 

Miniplaneten 1 – 4 år
Barneplaneten 5 – 8 år
Juniorplaneten 9 -10 år
KidzPlanet 11 – 13 år
YouthPlanet 14 – 19 år

 

På noen planeter må det også velges hvilken aktivitet barnet ditt vil delta på. Det må betales en leirpris før påmeldingen er registrert.

 

Påmeldingen har åpnet og plassene fylles raskt opp. Vær derfor tidlig ute!

Overnatting

Sarons Dal har et flott campingområde som du kan benytte deg av under Sommerstevnet. Foretrekker du andre alternativer finnes det flere hoteller i nærområdet.