Bli medhjelper

Vi trenger hjelp til å løse ulike oppgaver under Sommerstevnet. Er dette noe du kunne tenke deg å bidra med?

Gruppeleder på Planetene

Som gruppeleder er man som regel to ledere for en gruppe på mellom 10 og 15 barn eller ungdom. Du følger den samme gruppen hele uken på aktiviteter og møter. Kontakt: Rebekka 90585717 eller Vanja 46614558.

Vakttjeneste

Vi trenger vakter innenfor disse områdene: Parkeringsvakt, nattevakt og brannvakt i hall og møtesaler. Som vakt må du være hyggelig, imøtekommende, serviceminded og ha god oversikt.
Les mer

Møtevert

Møteverter ønsker velkommen i døra, hjelper å finne plass, samler inn kollekt og ser over salen når møtet er ferdig. Som møtevert er du den som gjestene kan henvende seg til om de lurer på noe.
Les mer

Kioskmedarbeider

Vi trenger flere kioskarbeidere. Kiosktjeneste kan være noe for deg som er serviceminded, liker orden og hygiene, og som liker å treffe mange mennesker på en gang.
Les mer

Kjøkken

Vær en av dem som sørger for at andre ikke går tom for energi. Her må du være opptatt av orden og hygiene og du må kunne møte folk med et smil, selv om det «koker» litt.

Renhold

Renhold er en viktig tjeneste. At toaletter og dusjer er rene og at campingområdet er ryddig har mye å si for trivsel og et vellykket Sommerstevne.

Diverse praktiske oppgaver

Er du en som kan brukes til litt forskjellig, og ikke er redd for at oppgavene kan variere fra dag til dag, så er dette plassen for deg.

Media og kameraproduksjon

På mediateamet trenger vi hovedsakelig folk som har erfaring fra kameraproduksjon eller Pro Presenter.

Registrer deg


    SommerstevnetPlanetene