YouthPlanet 10. – 15. juli 2023

YouthPlanet er for ungdom mellom 14 og 19 år og som vil ha en fullpakka, fet uke i Kvinesdal!

Endelig YouthPlanet! Du er velkommen om du har vært med før eller er helt «ny», og er mellom 14 og 19 år.

 

YouthPlanet samler til en unik uke med ungdom fra hele landet. På denne leiren får kommet tettere på din rolle i misjon, lærer mer om hva det vil si å følge Jesus og ikke minst et sted med mye glede, vennskap og action. I år starter vi mandag 10. juli kl 17:00 og holder på til lørdag 15. juli kl. 13:00.

 

Ved innsjekking får deltaker utlevert deltagerbånd. Man sjekker seg inn på Planetkontoret som er lokalisert i foajéen til Sarons Dal-hallen når man ankommer.

 

Kontakt:

Leirsjef Simon Kristiansen – [email protected] / 942 97 695 

Praktisk informasjon:

Aldersgruppe

Fra 14 til 19 år. Det vil si til og med det siste året på videregående.

 

Tidspunkt

Fra mandag 10. juli til lørdag 15. juli 2023.

Leiren starter mandag kl. 17:00 og avsluttes lørdag etter møtet (cirka kl. 13.00).

 

Priser

Kr. 2400,- . Med medlemskap i TB Ung kr 2150,- . Tilleggsavgift for enkelte aktiviteter.

Kr. 200,- for Gocart & trampolinepark.
Kr. 100 for paintball.

Valgene gjøres under påmeldingen.

 

Aktiviteter
Årets aktiviteter bygger på tribes (grupper) som konkurrerer i diverse oppgaver utover uken. Torsdagen består av en selvvalgt aktivitet med påmelding. Resten av dagene er alle ungdommene samlet på felles aktiviteter, møter, og konseptkvelden “The Oscars”.   

 

Overnatting og måltider
Vi har et eget campingområde for hele YouthPlanet, rett ved badeanlegget. Man kan ta med eget telt eller velge å sove i et «hotelt» som vi ordner, mer om det videre i påmeldingen. Ta kontakt ved ønske om å sove i egen campingvogn. Lunsj og middag er inkludert i prisen. (Frokost og kvelds må man selv stå for). Brus og snacks kan kjøpes i kiosken og i YouthPlanets egne kioskvogn!

 

Innsjekking

Ved innsjekking får deltaker utlevert deltagerbånd. Man sjekker seg inn på Planetkontoret som er lokalisert i foajéen til Sarons Dal-hallen.

 

Spesielle behov

Meld ifra til planetleder og gruppeleder den første dagen, dersom du har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Ungdom som trenger ekstra tilrettelegging i skole vil også trenger ekstra oppfølging under leiren og må ha med egen ledsager.