fbpx
Dersom du har vært med som medarbeider i Sarons Dal under tidligere sommerstevner, kan du vente en telefon fra Cecilie Nyland.
Påmeldingen til Planetene under Sommerstevnet i Sarons Dal åpner fra første februar. Husk å melde deg på tidlig så barna får den aktiviteten de ønsker. 

Som avslutning på en spennende uke fikk ungdommene på YouthPlanet boltre seg siste kveld med musikk, dans og sang i det store Korslaget.

...

Mor og datter nyter en morgenkaffe etter at Planetprogrammet har startet for dagen. Gunn Kro er på besøk fra New Zealand med sin datter som er med på Planetene. De er del av en gruppe på 30-40 slektninger som pleier å treffes på campingen under...

Rundt 1000 barn og voksne er i disse dager engasjert i barne-og ungdoms tilbudet under Sommerstevnet i Sarons Dal.

...

De godt over 800 forhåndspåmeldte planetbarna kan glede seg til en flott og spennende uke under Sommerstevnet i Sarons Dal. Men det er fremdeles plass til flere!

...

Selv om Henriette de siste årene har vært både student med sommerjobb og senere nyansatt med minimal ferie, har denne blide og sporty Lista-jenta likevel prioritert og være med som medarbeider under Sommerstevnet i Sarons Dal.

...