Lansering av TB unge voksne

Den første lørdagen under Stevnet var det lansering av et nytt tilbud for unge voksne fra 18-30 år. Over 50 unge, som nå er utvokst Planettilbudet for barn og unge fra 1-17 år, kom på samlingen. Flere av dem stiller nå selv opp som medhjelpere på Sommerstevnet.

-Det er 21 år siden Planetene startet, og vi har hatt 15000 barn og unge gjennom Planetene, fortalte leder for TB ung, Hans Martin Skagestad.

-Men nå ser vi at det er tid og behov for å gi neste alderstrinn et sted å samles, samtidig som vi ønsker å løfte fokuset på misjon, la han til.

I overkant av 50 unge deltok på lanseringen av TB unge voksne under Sommerstevnet.

 

Under den times lange lanseringen ble det gjeldende Planettilbudet for barn og unge under Sommerstevnet kartlagt, samtidig som det umøtte behovet for den øvre aldersgruppen ble fremhevet.

-Det kan være vanskelig for mange å finne seg til rette i en menighet i 20-30 årene. Her vil vi gjerne gi tilbud til sosialt samvær gjennom hele året, og en spesiell weekend i forkant av Stevnet. Norge er ett av de land i verden som har vært fremst med misjon i forhold til folketall og bidrag, med sterkt fokus på at hele verden skal få høre om Jesus. Men vi ser at de som vokser opp i dag, ikke vet så mye om misjon. Det vil vi gjøre noe med, forklarte Hans Martin.

Det innebærer blant annet at de unge i denne aldersgruppen får tilbud om å være med på en misjonstur til Asia våren 2024.

Sara Helland Larsen (17) og Mina Oline Sørensen (17).

 

Sarah Helland Larsen (17) Arendal og Mina Oline Sørensen (17) Arendal:
Mina Oline Sørensen (17) fra Arendal var ikke i tvil om at dette nye tilbudet treffer et behov.

-Jeg tror dette blir et veldig bra opplegg og noe som vi absolutt trenger. Jeg kjenner meg igjen i det vi fikk høre.

Hennes venninne Sara Helland Larsen (17), også fra Arendal, sier seg enig.
-Jeg tenker også at det er veldig greit å sette fokus på en aldersgruppe som ofte blir glemt.

Se hele Stevneprogrammet her

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter