Barnemøter blir familiemøter under Sommerstevnet

Pågangen på barnemøtene under Sommerstevnet er blitt så stor, at til årets stevne flyttes samlingene inn i Hallen. Dermed kan vi invitere til flotte familiemøter hver formiddag under hele stevnet!

Til sommeren flytter nemlig barnemøtene inn i Sarons Dal Hallen under Sommerstevnet, etter at pågangen av barn har vært så stor de siste årene at foreldrene og foresatte har måtte følge samlingene fra gangen. Ved å flytte morgensamlingen kl. 9:30 for de minste inn i Hallen kan hele familien glede seg til festlige møter og mye gla’ barnesang.  Det betyr dermed at Barneleirene (miniplaneten og barneplaneten) vil starte dagen med et familiemøte, der de får muligheten til å sitte sammen med foreldre eller foresatte, før de går ut til stammeleder og aktiviteter.

-Det å oppleve disse møtene sammen tror vi blir et stort pluss for hele familien. Å kunne ha felles opplevelser er viktig, og når det blir på barnas premisser, slik som her, så føler vi det ikke kunne blitt bedre, sier planetleder Cecilie Nyland.

Janne og Kåre Skuland, som er ansvarlig for samlingene, forteller at de har mye nytt og spennende på gang, men lover at barna skal få møte Kong Kvitekvast, Prins-ipp, Prinsesse Perle og mange andre karakterer som vi ble så glade i sommeren 2010.

Vi gjør oppmerksom på at formiddagsseminarene i Sarons Dal Hallen under Sommerstevnet vil ellers gå som vanlig og begynner rett etter familiemøtet kl. 10:30.

Gå inn på planeter.no for mer informasjon og påmelding. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter