25 seere kom til tro – 1054 ville vite mer om Jesus

25 arabiske seere kom til tro på Jesus direkte etter å ha sett program på satellittkanalen Miracle fra Sarons Dal i mars måned.

 

Totalt var det 1054 arabisktalende seere som tok kontakt med kanalen i mars måned fra 34 forskjellige land, deriblant Yemen, Mauritania, Israel, Irak, Libya, Sudan og Norge.

Blant dem som kontaktet kanalen, gjorde 186 personer det via e-mail, 188 via MSN (internett) og 135 via SMS. Resten enten ringte eller skrev brev.

 

De fleste som kontakter kanalen har spørsmål angående tro i forhold til det de ser på programmene og sitt eget liv. Mange utrykker forbauselse over generell bibelkunnskap og fakta de aldri har hørt tidligere. Flere oppgir at de i lengre tid har følt seg motløse og strever med religiøse sprøsmål.

 

En irakisk kvinne i et europeisk land fortalte at de siste 10 årene har hun følt seg som i et indre fengsel på grunn av en økende konfliktforhold til sin egen tro og ubesvarte spørsmål om liv og lære.

– Alle disse spørsmålene var inne i meg, forteller hun, men jeg hadde ingen å snakke med dem om.

 

– Jeg har sett på programmene i lengre tid, og i dag følte jeg at jeg fikk mot til å ringe dere. Jeg forstod at dere ville svare på spørsmålene mine uten at jeg behøvde å frykte, fortalte kvinnen på telefonen.

Personen på telefonsentralen som snakket med henne forteller at etter å ha samtalt i over en time bestemte den irakiske kvinnen seg for å ta imot Jesus. Hun ville også ha en bibel og ble elev ved brevkurset ”Det nye liv”.

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter