Over 700 barn var i Sarons Dal

Det var over 700 barn og ungdom som deltok på planetprogrammet i løpet av stevneuka. 25 ungdom ble frelst og de minste holdt koken til siste slutt.

– De yngste holdt koken og storkoste seg til siste slutt, forteller Elin Fidjeland, som er storfonøyd med gjennomføringen av planetene.  Hun forteller at over 700 barn har deltatt på de forskjellige aktivitetene i løpet av uka.

25 frelst
– På Youth Planet var det også 25 ungdommer som tok imot Jesus og ble frelst, forteller Elin.

Det var 240 ungdommer som deltok på Youth Planetens aktiviteter, og bortimot 200 som fulgte møtene i Youth teltet.

Største familiemøte noensinne
Lørdag formiddag var det familiemøtet med Sjørøvermusikal i Sarons Dal hallen.

– Jeg tror aldri det har vært så mange på familiemøte her, sier Elin, og legger til at hun syntes det var spesielt positivt  at mange familier i bygda kom på forestillingen.

– De yngste syntes nok det var litt skummelt, men det var virkelig en  kjempebra forestilling om Sjørøver Styrman Storeslem som var ute etter menighetens misjonskasse, forteller hun.

Det ble også tatt opp et offer til Betsaida guttehjem i Kongo, der det kom inn 7.600,- kroner til guttene.

Neste år
– Neste år kommer vi til å løfte planetene for de yngste enda ett hakk, sier Svein Trælandshei, som har passet på at alle aktiviteter med det som skal til har gått sin gang.

– Siden 9-åringer nå er med på Barneplaneten planlegger vi ekstra spennende aktiviteter for akkurat denne gruppen neste år, lover han.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter