Troens Bevis

Siste nytt
28. februar 2017 Under Sommerstevnet

Vi er allerede i gang med å tenke på forberedelsene til sommerstevnet i Sarons Dal. Nicky Cruz er årets hovedtaler, og vi tror at både unge og eldre skal få noen flotte dager under sommerstevnet, 8. - 16. juli.

24. februar 2017 Under Sommerstevnet

Den 8. til 16. juli samles den store Sarons Dal-familien fra hele bredden av Norges kirkelandskap til ti festdager for alle generasjoner.

06. februar 2017 Under Planetene

De har ikke barn i denne alderen selv, men engasjementet for Planetene, og ønsket om at det skal lykkes er så stort, at da trår man bare til der det trengs!

18. januar 2017 Under Planetene

Dersom du har vært med som medhjelper på Planetene kan det  være at du får en telefon i løpet av de neste ukene, forteller medarbeideransvarlig for Planetene, Cecilie Nyland. 

20. november 2016 Under Sommerstevnet

Bare 15 år gammel ble Terje-André Kvinlaug spurt om å holde appell i Kvinesdal sentrum etter tragedien på Utøya. I dag er han nestleder for et politisk studentlag, deltar aktivt i menighetslivet og er aldri redd for å forsvare sin tro. Få ville gjette at før han ble en kristen, var frimodighet hans største mangelvare. 

10. november 2016 Under Sommerstevnet

Frode og Ailen Wisnæs ville ha en meningsfull familieferie og bestemte seg for å komme på Stevnet. Nå har de vært møtevertledere i tre år.

08. september 2016 Under Sommerstevnet

Knut Arild og Lisa Marie Hareide om Sommerstevnet i Sarons Dal, stormen som roet seg og livet som  politiker.

20. juli 2016 Under Planetene

Med rundt 1000 barn på Planetene og anslagsvis 7-8000 besøkende i løpet av uken, var Sommerstevnet i Sarons Dal en ubetinget fest og inspirasjon for deltagerne.

17. juli 2016 Under Sommerstevnet

Vekkelsesteltet som ble brukt som musikk-kafè under Stevnet, fortsetter med kveldsmøter fra mandag i Sarons Dal.

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3080 30 43007

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.