Mange ungdommer på Bønneskolen

Lørdag morgen var det ungdom som inntok de første benkene under morgenens bønnesamling etter at flere av dem hadde hatt sterke Gudsopplevelser på møte med Hans Martin Skagestad dagen før.

– I dag var det spesielt mange ungdommer på Bønneskolen fordi mange av dem fikk et sterkt møte med Gud under kveldsmøte i går, forklarer Herjus og Margunn Risbakk fra Stavanger.

Da var det Hans Martin Skagestad som talte. Han er Troens Bevis sin norske evangelist og har som fokus å etablere ungdomsarbeid i menigheter rundt om i landet.

Bønneskolen kl. 8:30 hver morgen er et åpent tilbud under hele Sommerstevnet der de som er interesserte kan samles til en kort og konsis undervisning om bønn samtidig som det blir tid for både personlige bønnebehov og for de store tingene som rører seg blant folk og i samfunnet.

Bønneskolen blir ledet av Kjell Haltorp som deler erfaringer fra et rikt og spennende bønneliv over mange år, men det er også et bredt spekter av folk som deltar med både undervisning og forbønn.

– Vi opplever mye mere i vårt liv når vi ber, sier Herjus og Margunn. – Bønn er veldig fint for gjennom den ser vi virkelig at Herren virker!

Vi minner om at alle møtene blir å få kjøpt i webshopen etter at Sommerstevnet er ferdig. I ettermiddag blir det misjonsmøte med Kari Edvardsen og i kveld er det Egil Svartdahl som taler før det blir konsert med Classic Petra kl. 22:00.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter