Haster med flere Planetledere!

Med rekordstor pågang av barn og unge er det stort behov for minst 50 flere Planetledere på Barne, Kidz og Youth. 

Sommerens høydepunkt for mange barn og unge er blitt Planetene under Sommerstevnet i Sarons Dal. Flere familier forteller at de har barn som gleder seg hele året til å komme på Planetene. Fra mandag til fredag under stevneuken møtes barn og unge til innholdsrike dager i mindre grupper tilpasset alderen.

I juni har planetene allerede fått 10 prosent flere påmeldte enn rekordåret i 2011. Planetsjef Cecilie Nyland har allerede begynt å stenge påmeldingen på deler av Planetene da det ikke er nok medarbeidere på BarnePlaneten og YouthPlanet.

Inntil nå er det 150 frivillige medarbeider som har meldt seg til tjeneste, men totalt er det behov for 200.         

– Det er veldig dumt at noen barn og ungdom ikke skal få anledning til å delta, og kanskje få sitt personlige møte med Gud, fordi vi ikke er nok voksne som kan ta ansvar som medarbeidere. Erfaringer viser både fra vårt arbeid og fra andre steder at mange får sitt gjennombruddsmøte med Jesus nettopp på slike leirer som dette, sier Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis.

Det er behov for ledere i alle aldersgrupper. Det kan gjerne være far eller mor, besteforeldre, eldre tenåringssøsken, tanter og onkler. Planetene er også en kjempe anledning til å ha kvalitetstid med barna i en ellers travel hverdag!

I første rekker trenger vi gruppeledere på Barne, Kidz og Youth. Her får to personer ansvar for 8-10 barn som de følger gjennom dagen, fra mandag 11. juli til fredag 13.juli, under stevneuken.  

Som Planetleder blir det også anledning til å jobbe sammen med flere av de beste barne- og ungdomslederne i landet på en av de beste barne- og ungdomsleirene i kristen-Norge. Det byr på en flott mulighet til å hente inspirasjon og ideer for dem som er involvert i barne- og ungdomsarbeid lokalt.

Som takk tilbyr vi medhjelperne følgende:

* Losji: Gratis camping om du er alene, halv pris om familien er med deg, og gratis om dere er flere i familien som er medhjelpere!

* Mat: Du får utlevert et medhjelperbånd som gir deg alle måltidene gratis. I tillegg kan du få kjøpt matbånd til resten av familien til sterkt redusert pris.

* Dusj: På Stevnekontoret kan du hver dag få utlevert 2 dusjpoletter.

* Medhjelpercafè tirsdag – torsdag kl. 17:30 – 19:00. Her får du forfriskninger, nye aviser og ett hyggelig sted å slappe av sammen med andre medhjelpere. Dette tilbudet er ikke med barn – det er ment som et sted å slappe av for dem som trenger en pust i bakken=).

* Medhjelperfest lørdag kl. 13:00. Vi tar bussen til Rixen, står vannski, griller og koser oss. For Youth-medhjelpere og alle hovedledere er dette gratis, for andre planetmedhjelpere og familiemedlemmer koster det bare kr. 50,-!

Dette har en verdi på ca kr. 2.500,- 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter