Mor og sønn ble helbredet under møte i Bergenshallen

En mor fra Bergen forteller i et brev hvordan hun og hennes sønn ble helbredet da Aril Edvardsen besøkte byen i 1999. Sommeren 2007 planlegger Aril nye møter i Bergen, denne gangen i Grieghallen.

Det kommer stadig hyggelige brev til Troens Bevis fra hele landet. En mor fra Bergen skrev hvordan både hun og sønnen opplevde et helbredelsesunder da Aril Edvardsen talte i Bergenshallen i 1999.

”Jeg hadde et inderlig ønske om å høre Aril Edvardsen tale for jeg hadde hørt om ham. Da han skulle ha et møte i Bergenshallen tok jeg med min sønn som den gang var 11 år og reiste på møte. Det var stort for min sønn å seså mange folk samlet på ett møte. Bergenshallen var fullsatt.

På slutten av møtet ble det bønn for folk og Aril Edvardsen sa da til de som var syke at de skulle legge hendene sine på det syke stedet på kroppen og sa at han ville be Gud om helbredelse for våre sykdommer.

Min sønn og jeg reiste oss opp, og jeg la hånden min på ryggen hans hvor han hadde fått en skade for en tid tilbake. Jeg la også min andre hånd på brystet mitt. Slik stod vi lenge mens det langt der fremme på plattformen ble bedt for alle som gjorde slik som oss. Jeg husker jeg kjente en spesiell ro over oss, og jeg håpet selvfølgelig på at vi ville bli helbredet.”

Hadde ulykke på rulleskøyter
”For en tid tilbake hadde min sønn vært ute og lekt på rulleskøyter (jeg var med da det skjedde). Plutselig skled han opp i luften og falt på ryggsiden ned på veien på en stor skarp stein. Det var fryktelig, og han fikk rett og slett en skikkelig skade i ryggen. Legen sa at det var ikke noe de kunne gjøre med dette. I tiden som fulgte var han plaget av stivhet i ryggsiden, og verk og smerter. Det gikk nesten ikke en dag uten at jeg måtte massere ryggen hans.

Når det gjaldt meg selv, hadde jeg en lungebetennelse høsten 1998, og etter det fikk jeg problemer med pusten og lungene. Jeg var svært tungpusten og ble fort trøtt, og måtte hvile mye.”

– Ble samme gutten som før!
”Dagen etter møtet i Bergenshallen kjente jeg at jeg var blitt helt frisk i lungene. Jeg merket det på jobben min, for jeg hadde et tungt fysisk arbeid. Jeg ble kjempeglad! Jeg husker jeg sa at det føltes som om jeg har fått helt nye lunger.

Jeg merket det også på min sønn at Gud også hadde rørt ved ham, ved at han ikke ba meg om å massere ryggen hans mer. Han ble den samme gutten som han hadde vært før, og han hadde ikke mer vondt i ryggen.

Vi ble momentant helbredet av Herren! For oss vil dette møtet i Bergenshallen alltid være veldig spesielt og minnerikt. Vi hadde aldri vært på et møte hvor noen ba offentlig om helbredelse for mennesker før.

I etterkant av dette har jeg siden opplevd å se og erfare mange helbredelser i Jesu navn. Men dette var altså den første gang.

Så takk til deg Aril Edvardsen for at Gud bruker deg, også til å be for syke. Må Gud velsigne deg, arbeidet ditt og all Troens Bevis’ virksomhet videre.”

Aril Edvardsen taler i Grieghallen søndag 13. mai kl 11:00 under ”Pinse i Hundre”
På kvelden søndag 13. mai kl. 19:00 blir det ett stort Folkemøte der han også taler.”Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter