Unik i Europa: 36 organisasjoner sammen om ny Unåddkonferanse i oktober!

-Dette blir den femte Unåddkonferansen, og det er i europeisk sammenheng unikt at en nasjon står for en slik samlet toppet mobilisering for verdens unådde, sier konferanse-koordinator Glenn Tønnessen fra Troens Bevis og Erik Jensen fra AsiaLink.


I år blir det ny rekord igjen med hele 36 bevegelser og misjonsorganisasjoner som står bak den nasjonale Unåddkonferansen i Credokirken i Bergen siste helgen i oktober. Konferansens hensikt er å mobilisere til innsats for de mange folkegruppene som enda ikke har hørt evangeliet. Nye arrangører dette år er HimalPartner og GodtNytt.

-Det brede fellesskapet rundt oppdraget, sammen med det spissede fokuset på de minst nådde, er unikt i norsk misjonshistorie. Det representerer også et sterkt vitnesbyrd ovenfor den globale kirken og verdensvide misjonsbevegelse, sier Øystein Samnøen, daglig leder NORME.

Siden oppstart av konferansen i 2019, har det vært en betydelig økning av yngre deltagere som deltar fra flere bibelskoler.

 

Internasjonale leder for Pinse Misjon, Fred Håberg, sier seg enig.
-Unåddkonferansen er et paradigmeskifte i misjonsarbeidet. 36 kirkesamfunn og misjonsorganisasjoner kommer ikke sammen for å fortelle hverandre hva de gjør, men for å la seg utfordre av det som ikke blir gjort. De mange folkegrupper uten et levende kirkefellesskap er en formidabel vekker for et samlet misjons-Norge.

Historisk og globalt har Norge vært en av de største bidragsyterne til misjon i forhold til folketall. Det er et mål at konferansen skal holde dette oppe. I følge Joshua Project finnes det i dag over 7000 unådde folkegrupper som har under to prosent kristne, noe som betyr 3 av 8 personer globalt.

I år er det ny rekord med i alt 36 bevegelser og misjonsorganisasjoner som går sammen om den nasjonale Unådd konferansen i Bergen. Her fra fjorårets konferanse.

 

Hovedtaler fra India
En av hovedtalerne på den todagers-konferansen er Benjamin Dupte fra India, landet i verden med flest unådde folkegrupper.
-Dupte, sammen med et pastorteam på 25, arbeider for å nå 40.000 landsbyer i delstaten Maharashtra med evangeliet. Hittil har de nådd mer enn 15.000 landsbyer, der de færreste har hørt om Jesus, ifølge Jan Nestvold fra IBRA Media og styreleder for Unåddkonferansen, som presiserer at flere talere vil bli presentert fortløpende.

Konferansen, som i fjor samlet over 300 misjonsledere og deltakere fra store deler av landet, vil også i år ha et stort antall workshops og nettverkssamlinger å velge mellom.
-Det er fantastisk at så mange kirker og misjonsorganisasjoner i Norge står sammen om å nå nye mennesker og grupper med evangeliet. Vi gleder oss over å være sammen om misjonsoppdraget gjennom Unåddkonferansen, tilføyer Helge Gaard fra Norsk Misjonssamband.

Påmeldingen er åpen for alle som ønsker å delta. I tillegg til seminarer og talere, er det også gruppesamtaler og tid til sosialt felleskap.

Acta lovsang fra IMI-kirken vil delta begge dager.
Konferansen arrangeres dette året 27-28 oktober.

For mer info

Konferansen arrangeres i Credokirken i Bergen 27. og 28. oktober. Her fra konferansen i 2022.

 

Arrangører 2023: AsiaLink, Bibelmisjonen Sporos, BlitzPartner, Center for Mission Mobilization (CMM), Credokirken Bergen, Det Norske Baptistsamfunn, NMS, Evangelisk Orientmisjon, Foursquare Norge, Frikirken, Frontiers, GodtNytt, Gå Ut Misjon, HimalPartner, Himmelpartner, IBRA Media Norge, IMF, IMI-kirken, Israelmisjonen, Kristent Fellesskap, Miracle Connect, Misjonskirken Norge, NLM, Norea Mediemisjon, Norme, Normisjon, Operasjon Mobilisering, Pinse Misjon, Reach the Nations, Salt & Glocal, Share Mission Network, Tent, Troens Bevis, Ungdom i Oppdrag, Wycliffe og Åpne Dører.

Kilde: Troens Bevis bladet for oktober, 2023

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

Se møtene fra Sommerstevnet her

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter