Sommerstevnet i 6.-14. juli: Mange flotte opplevelser for både unge og voksne!

Her kommer en huskeliste for et stort og flott 60 års Jubileumsstevne med mye å glede seg til. For å være med på det du ønsker under Stevnet, er det lurt å både planlegge og booke allerede nå.

-Noe av det første jeg vil si er at for de som kommer i en gruppe til campingen, reserver plass nå! Gå inn på nettsiden vår og det er kjapt gjort, oppfordrer Hans Martin Skagestad, leder for Troens Bevis.

Her kan du også klikke deg inn på Finn.no og Airbnb.no for å finne lokale utleie hus og leilighet:

OVERNATTING

 

Husk å reserver campingplass i god tid.

 

Medhjelpere kjøkken og parkering
For dere som kunne tenke dere å være med som medhjelpere under Stevnet, er det nå akutt behov for flere medhjelpere på kjøkkenet.

-Vi har faktisk fått inn 5 kokker som lager mat for over 800 barn hver dag. Det er fantastisk! Men vi trenger også et stort antall medhjelpere som kan være med på alt fra å servere maten, til kutting av grønnsaker og registrering av matbånd. I tillegg trenger vi også flere parkeringsvakter. Så vi setter enormt pris på alle som er villig til å stille opp og på denne måten gi en uke til misjon, forklarer Vanja Haltorp, som er stevnekoordinator.

-Vi setter enormt pris på alle som er villige til å stille opp som medhjelpere, det betyr enormt mye, sier Stevnekoordinator Vanja Haltorp.

 

Vanja legger til at hun er også takknemlig for flere ukrainere som har sagt at de vil stille opp som medhjelpere for å gi litt tilbake av alt de har fått etter å ha kommet til Norge.

-Det var fire ukrainere som var med og hjalp oss i fjor, og i år har vi hørt at det kan komme enda flere ukrainere som medhjelpere, noe vi er svært takknemlige for. Men det utelukker ikke at vi trenger fremdeles medhjelpere på flere fronter. Så gå gjerne inn på nett og velg noe du kunne tenke deg å stille opp på, det setter vi stor pris på!

Mona Edvardsen Selseng har spilt inn en ny CD med 13 av Aril Edvardsens sanger.

 

Festmiddag for alle
Ellers blir 60 års jubileet for Stevnet markert hele Stevneuken på forskjellig vis. Èn kveld blir det bl.a. servert en festmiddag der alle er invitert til å være med og feire!

I anledning 60 års jubileet vil også Hans Martin Skagestad ha en samtale med Kari Edvardsen og Mona Edvardsen Selseng søndag den 7. juli på ettermiddagen der de forteller litt fra historien til Troens Bevis og hvordan misjonskallet over dalen kom.

I den anledning har også Mona Edvardsen Selseng spilt inn en ny CD med 13 av Aril Edvardsens sanger som han skrev de første årene mens han fikk misjonskallet over sitt liv.
CD-er kommer til å vær til salgs under Stevnet, eller den kan bestilles ved å ta direkte kontakt med meg på 45 66 12 52, forklarer hun.

Det er fremdeles tid til å melde barn og unge på Planetene, som er et leirtilbud unde Stevnet.

 

Planet overraskelse
På Planetene vil det bli avdekket en stor overraskelse i løpet av uken som vil være til glede for barn og unge hele året.

-Dette er noe som vi har planlagt til minste detalj og gleder oss enormt til, forteller Hans Martin Skagestad, som selv har barn på Planetene.

-Vi kan ikke avsløre detaljene da de er hemmelige, men det blir absolutt noe som vil være til begeistring og glede for deltagerne på Planetene, røper han.

Lørdag 13 juli blir det først kveldsmøte med Egil Svartdal lø 19:00 og deretter en Gaither konsert kl 22:00.

 

Gaither konsert
Siste helgen under Stevnet blir det nok en fabelaktig konsert i Stevnehallen. Da kommer Lady Love og Reggie Smith fra det verdenskjente og legendariske Gaither Vocal Band fra USA.

-Det kommer nok en del folk, så her kan det være lurt å booke billetten på forhånd via checkin.no, sier Glenn Tønnessen, som har ansvaret for årets konserter i Sarons Dal Arena.

Vekkelsesmøte med Vigeland taler
Den siste lørdagen under stevnet blir det også en spesiell happening ute i kafé teltet ved siden av Sarons Dal hallen. Da er Arthur Robertsen fra den kjente Vigelands vekkelsen invitert til å tale på ettermiddagen kl 16:00.

Blant andre talere som kommer i løpet av Stevneuken er Thor Haavik, Siri Iversen, Thomas Åleskjær, Torbjørg Oline Nyli, Øystein Gjerme, Sebastian Stakset, Rune Edvardsen, Hans Martin Skagestad og Egil Svartdahl.

TB ung.no har sin egen samling i forkant av Stevnet fra 5.-6- juli med sitt eget opplegg.

For å se detaljert Stevneprogram, inkludert Planetpåmelding og booking av campingplass, gå til:

HELE SOMMERSTEVNET
SE MØTEOVERSIKT

10 dager i juli er blitt en fast møteplass for flere tusen besøkende i alle alder under Sommerstevnet i Sarons Dal.

 

Kilde: Troens Bevis bladet for mai, 2024

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter