Hvorfor Henriette er medarbeider år etter år

Selv om Henriette de siste årene har vært både student med sommerjobb og senere nyansatt med minimal ferie, har denne blide og sporty Lista-jenta likevel prioritert og være med som medarbeider under Sommerstevnet i Sarons Dal.

Henriette Ubostad begynte som medarbeider i 2009, og har vært med siden. «For meg er Planetene og Sommerstevnet det første jeg setter av i kalenderen hvert år. Jeg har vært vaktmester, aktivitetsleder, gruppeleder, nattevakt, ….ja, egentlig bare gått inn der det har vært behov for meg»

Selv om Henriette både har vært student og trengt å jobbe i feriene, og nyansatt nesten uten krav på ferie de siste årene, har det likevel alltid blitt plass til å jobbe som medarbeider denne uken.

«Jeg har vært utrolig heldig for alle mine arbeidsgivere (sommerjobb og faste ansettelser) har gjort sitt ytterste for at jeg kan ha fri under Sarons dal-uka. Dette tror jeg mange arbeidsgivere også kunne gjort for andre, dersom man hadde fortalt om hvor mye man gjør for at mange hundre barn og ungdom skal få en kjekk uke.

Jeg tror egentlig de fleste arbeidsgivere er positive til å gi fri til slike tiltak så sant man forteller om det, og forklarer at det ikke bare er ferie…»

«Noen ganger har jeg nok vært veldig sliten, men å se ungdom som tar bestemmelser for Jesus, og se at de kommer tilbake år etter år fordi de synes det er så morsomt og bra, det gir i hvert fall meg rett fokus og bekreftelse på at det er verd det»

Dersom du ønsker og bli medarbeider på årets Planeter, går du inn melde deg på her eller du kan bare ringe Cecilie Nyland på tlf: 48434486. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter