Ungdommer ga over 100 000 kroner til misjon

Gjennom misjonsløp, misjonsbasar og kollekter samlet ungdommene på Sion i Mosterhamn inn over 100 000 kroner til kampanjer i løpet av en helg!

Troens Bevis sin evangelist, Hans Martin Skagestad, har for kort tid siden vært på Sion, Mosterhamn. Det er menigheten til De Frie Evangeliske Forsamlinger.

– Den 23. til 25. september var jeg på ungdomskonferansen som holdes hvert år i Sion, Mosterhamn. I år så skulle alt av kollekter gå til Troens Bevis sine kampanjer som jeg har rundt omkring i verden. Det ble arrangert misjonsløp, en god gammeldags misjonsbasar og kollekter. I løpet av helgen ble det samlet inn over 100 000 kroner til mine kampanjer, sier Hans Martin takknemlig.

– Det som er fantastisk bra for misjonen er at alle kollekter de samler inn i løpet av året skal gå inn til mine kampanjer. Dette er disse ungdommenes misjonssatsning og det syns jeg er fantastisk bra at de ønsker å støtte kampanjene som vi har rundt omkring i verden.

– Hvor mange ungdommer holder til på Sion, Mosterhamn?
– Normalt er det vel en 40-50 ungdommer, men på ungdomskonferansen nå var det 130 ungdommer som var samlet. Det var veldig bra. Mange mennesker ble frelst og fikk et møte med Gud, så svært mye bra skjedde. Det var en fantastisk helg. Ungdommene har virkelig stått på og gjort en vanvittig bra jobb. Det som var veldig gøy var jo dette misjonsløpet som jeg selv også løp i. Man sender inn penger etter det en løper og der kom det inn mange tusen, og som sagt det vi fikk også på basar og kollekter. Det var veldig, veldig gøy.

– Hvordan kan vi få unge mennesker til å bli mer grepet for misjonen?
– Det er flere ting. Blant annet å se misjonen med egne øyne ved å besøke misjonsfelt. Det er klart at det er én ting å se bilder og filmer, men det er en helt annen ting å være der. Jeg tror også på det å begynne og involvere seg. Det som er så bra med ungdomsarbeidet på Mosterhamn er at de har begynt og involvere seg ved at de har sagt at de ønsker å være med og støtte misjonen. Da får du også hjerte for det, for der pengene dine ligger, der ligger også hjertet ditt. Jeg sa også til dem at de må begynne å be for kampanjene. Nå har vi en avtale på at jeg skal sende videoer og være med de «live» på Skype, Facetime eller Facebook på møtene noen ganger. Da skal jeg fortelle direkte når jeg er ute på feltet. Jeg tror på et eierskap, ikke bare at man sender penger, men at man får eierskap til det og får erfaringer.

– Det er fantastisk inspirerende å se hva de har gjort i ungdomsarbeidet på Mosterhamn, men jeg tror at det fins mange flere ungdomsarbeid som kanskje ikke helt vet hvordan, selv om de har lyst til å støtte misjon. Hvis de ikke vet hva de skal gjøre, kan jeg oppfordre de til å være med og støtte de kampanjene jeg har for Troens Bevis rundt omkring i verden. Vi kan ha en tettere dialog og jeg kan som sagt være med på møtene «live» noen ganger via Skype eller andre ting.

– Hvis det fins ungdomsarbeid rundt omkring i Norge som ikke vet helt hva de skal gjøre og hvordan de skal gi til misjon, så ta kontakt med Troens Bevis  http://troensbevis.no/kontaktoss eller med meg, så kan vi koble opp med det arbeidet jeg gjør, eller med andre ting i Troens Bevis som en vil være med og støtte, avslutter Hans Martin Skagestad. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter