Nattåpent med fokus på Dina-stiftelsen

Tradisjonen tro var det nattåpent i Kvinesdal sentrum tirsdag kveld. Mange tok turen fra Sommerstevnet i Sarons Dal til det årlige nattsalget med gateboder, konsert og appell.

Under nattåpent i år var det fokus på arbeidet til Dina-stiftelsen.

Flere butikker fra handelsstanden i Kvinesdal sponset Dina-stiftelsen med flotte gaver for et lotteri til inntekt for arbeidet. I tillegg gav det lokale kristen-bandet «Folk» sitt honorar på 5000 kroner til Dina-stiftelsen som en gave.  

– Jeg har selv væt i Den demokratiske republikken Kongo og besøkte Dina-stiftelsens arbeid fem ganger mellom 2006 og 2012, forteller Jan Aril Edvardsen Moi, som spiller trommer for bandet.

– Jeg fikk være med på å bygge opp Dina-senterene i Goma og Bukavu, og det går ikke en dag uten at jeg tenker på jentene der nede og hvordan vi kan hjelpe dem, sier trommisen, som også er en av stiftelsens ambassadører.

Hans Martin Skagestad, som er evangelist for Troens Bevis Verdens Evangelisering, holdt også en klar og direkte appell til bygdas fremmøtte.

«Var Jesus verdens største svindler?» spurte han og utdypet spørsmålet fra flere vinkler før han avsluttet med en oppfordring og utfordring til å si ja til Jesus, sammen med en kort frelsesbønn.

Etter appellen kunne de fremmøtte glede seg over myke toner ut i sommernatten fra Filip Jenssen, kjent for mange fra årets finale i The Voice på TV2. I 2012 var han med på ettårsteamet fra Troens Bevis og plantet ungdomsarbeid i blant annet Båtsfjord sammen med Hans Martin Skagestad. I år har Filip også studert menighetsledelse ved
Høyskolen i Staffeldts gaten i Oslo. Han er en frimodig sanger som ikke har problemer med å dele sin tro, enten han står på scenen eller i menigheten.

– Det viktigste for oss her i kveld er at Jesus står i sentrum. Hele motivasjonen i bandet er at folk skal bli frelst, understreker Jan Aril Edvardsen Moi.

Se bildegalleri:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157653588361084″ flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2015″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter