Klart for kampanje i Ghana

Sammen med Betania Kristiansand er Rune Edvardsen og Hans Martin Skagestad klare for å innta nye områder med evangeliet. Om få timer setter de i gang kampanjen i Tamale.

Etter å ha spilt et titalls konserter på det afrikanske kontinentet, er det nå første gang  Rune Edvardsen og hans musikere er i Ghana. Dette kommer av en invitasjon fra Betania Kristiansand og Hans Martin Skagestad som i flere år har drevet et aktivt misjonsarbeid i landet.

I senere tid har Troens Bevis koblet seg på, blant annet med å sende ut innfødte evangelister gjennom menighetens kontaktnettverk. Tidligere har menigheten arrangert to kampanjer i Ghana, med Hans Martin Skagestad som forkynner. Nå vil menigheten satse større og har derfor fått med Troens Bevis på laget, som har lang erfaring med slike kampanjer.

– Vi synes det er veldig spennende med koblingen som vi har fått gjennom vår tidligere ungdomspastor, Hans Martin Skagestad, og Troens Bevis. Gjennom Troens Bevis blir kampanjen i Ghana løftet opp på et helt nytt nivå for oss. Kampanjen blir mye større og vi er nå i et område lengre nord i landet som er mer muslimsk preget, sier Terje Govertsen, pastor i Betania Kristiansand.

Også evangelist og misjonsleder i Troens Bevis synes samarbeidet er svært spennende.

– For oss er det en stor glede å stå sammen med andre menigheter. Samarbeidet med Betania Kristiansand er noe vi setter høyt. Vi har arrangert musikkfestivaler i mange år, og det at andre vil gjøre det samme, liker vi svært godt. Derfor vil vi med glede være med å gi oppbakking på dette, foreller Rune Edvardsen like før kampanjestart.

Dette er første gang Rune Edvardsen og musikerne er med som gjesteartister. Under kampanjen i Tamale er det Hans Martin Skagestad som er hovedtaler.

– Det er glede for meg å kunne være med å gi oppbakking til Hans Martin. Han er en ung evangelist som jeg personlig har stor tro på. Selv har jeg lang erfaring med slike kampanjer, men husker godt min første kampanje. Jeg brukte opp alle fem talene jeg kunne på de første fem minuttene, sier Rune mens han ler av seg selv.

Du kan følge kampanjen på vår nettside og Facebook-side. I tillegg kan du lese en lengre reportasjer i neste utgave av vårt misjonsmagasin som du kan få gratis i posten ved å fylle ut skjema nedenfor.

{chronoforms}magasiner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter