Sommerstevnet 9.-17. juli: Spekket åpningshelg!

Farmen prest Thor Haavik kommer til Stevnet og deltar på Norges filmpremiere om Hans Nilsen Hauge under åpningshelgen. I tillegg blir det nattkonsert lørdag kveld med Lisa Børud  og Samuel Ljungblahd. Forbered deg på festdager med et rikt og allsidig program!

Allerede første helgen under Sommerstevnet i juli er det mye spennende på gang. Siri Iversen taler på åpningmøtet lørdag kveld. Hun gjestet Sarons Dal før første gang i fjor, og ble svært godt mottatt med sin åpenhjertige tro og engasjerende tale. I tillegg til å være pastor i Misjonskirken på Flekkerøya, er hun også generalsekretær i Misjonskirken.

Samme kveld blir det konsert kl 22:00 med den svenske artisten Samuel Ljungblahd og Lisa Børud.

Samuel Ljungblahd blir kalt Sveriges soul- og gospelkonge og er kjent for sine lovsanger. Han fikk sitt første gjennombrudd da han var med i det svenske TV-programmet ”Så ska det låta”, men han fikk sitt store gjennombrudd da han sang i bryllupet til prins Carl Philip og prinsesse Sofia. Der fikk han alle de kongelige til å være med å danse og klappe under utmarsjen.

Den andre artisten, Lisa Børud, har gjennom oppveksten sin gitt oss kjente og kjære sanger som «Tøff Nok», «I Dag» og «Kjempefest». Mange vil huske konsertene med Børud-familien fra tidligere år i Sarons Dal. Lisa er i nyere tid også kjent fra Stjernekamp på NRK. Hun var også med i Melodi Grand Prix i 2019. Du kan glede deg til en fantastisk gospel og lovsangsfest for hele familien.

Søndag 10 juli kl. 22:00 blir det Norges første forpremiere på den nye dokumentaren om livet til Hans Nilsen Hauge.

 

Søndag 10. juli begynner med en fin bønnestund kl. 9, som fortsetter til samme klokkeslett hver morgen gjennom hele Stevnet.

Rune Edvardsen kommer deretter til å tale på formiddagsmøtet kl. 11.
Søndag ettermiddag kl 16:00 kjører Viggo Klausen sitt familiekonsept «Velkommen hjem». Den kjente barne- og ungdomsforkynneren har de to siste årene hatt Alle Sammen møter under Sommerstevnet. Der har både barn og voksne blir så fenget av møtet at de sitter musestille for ikke å gå glipp av hans fantastiske formidlerevne, enten det gjelder en misjonshistorie eller en bibelfortelling. Han brenner sterkt for at mennesker som aldri nærmer seg kirkebyggene skal få høre om Jesus, og at flere familier skal invitere Jesus inn i egne hjem.

Søndag kveld er det Øystein Gjerme fra Salt Bergenskirken som taler. Han er også leder for Pinsebevegelsen i Norge.

Deretter blir det kl. 22:00 Norges første forpremiere på den nye dokumentaren om livet til Hans Nilsen Hauge. Filmen vises i Sarons Dal Arena, der Thor Haavik, også kjent som Farmen presten, skal delta. Dette blir en spennende event du ikke har lyst til å gå glipp av! Thor Haavik kommer også til å tale på formiddagsmøtet tirsdag 12. juli.

Troens Bevis er takknemlig for å kunne invitere til et «normalt» Sommerstevne 9-17 juli. Det feirer vi med et spennende program for hele familien.

 

Men utover uken blir det også flere forkynnere og konserter å glede seg til.

Mandag kveld taler Sebastian Stakset, tidligere kriminell og kjent rapper i Sverige som ble dramatisk frelst. Jarle Waldemar taler torsdag kveld, Zoé Kristiansen fredag kveld, og Egil Svartdahl deltar på avslutningshelgen både lørdag kveld og under den felleskirkelige nattverdgudstjenesten søndag 17. juli.

Deretter er alle invitert til en bursdagsfest søndag ettermiddag i hallen der vi feirer Rune Edvardsens 60 års dag. Da blir det både kaffe og kake!

Alt om Stevnet, inkludert påmelding til Planetene, påmelding som medhjelper og overnatting.

Det blir forhåndspåmelding for Samuel Ljungblahd og Lisa Børud konserten lørdag 9.juli og Hans Nilsen Hauge dokumentaren søndag 10. juli på tikkio.com

Kilde: Troens  Bevis bladet for mai, 2022

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter