Hva fortjener du som ikke andre fortjener like mye?

Hva trenger vi aller mest? Kanskje svaret ikke er så opplagt som du tror.

Har du tenkt på hva du mest av alt trenger i denne verden? Jo, det er trygghet, mat, helse og et hjem. Venner og et land med gode ordninger når ting blir vanskelig, er også viktig. Og nevnes må også rettferdighet og et forsvar mot farer.

Men mest av alt trenger vi nåde når vi ikke klarer å leve opp til kjærlighetens budskap – når vi kommer til kort med eget strev og egen rettferdighet.

Om sykdom eller tragedier rammer og en står der alene mot alle utfordringer, da er Gud og troen det eneste holdepunktet i livet.

Mange av disse godene har vi, men hvor mange av dem er vi villige til å gi videre til andre? I vår tid tror jeg solidaritet og det å stå opp for andre er viktigere enn noe annet. Det er den beste markedsføring av Han som elsker alle like mye.

Han som sonet verdens synd. Han som ba oss elske våre fiender og ta vare på de svake og fattige. Den kirke og menighet som praktiserer dette, vil se innhøstningen som vil være det største endetidstegnet misjonsbefalingen forteller oss.

Om vi prioriterer viktigheten av å bære hverandres byrder, vil det bli lettere å få frem lyset som er kjærligheten. Nettopp det er vår oppgave!

Kilde: Troens Bevis bladet for spetember 2021.

Bli inspirert hver måned av ferske oppdateringer fra misjonsfeltene og oppmuntrende historier.
Motta ett gratis abonnement på Troens Bevis bladet.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter