Simon og Zoé: Once-in-a-lifetime Youth Camp!

YouthPlanet under Sommertevnet er blitt byttet til en YouthCamp siste helgen i juni. Men leirpest og leirsjef Zoé og Simon Kristiansen lover en unik,  en gang i livet, opplevelse:

Vi er glade for å faktisk få en mulighet til å kunne samles! Dette året kommer vi til å gjøre noe HELT annerledes, og det blir ikke slik vi kjenner det.

YouthCamp kommer til å være en helt unik, once-in-a-lifetime leir hvor vi har hele dalen for oss selv! Dette gjør det mye lettere å overholde restriksjoner, som gjør at vi fysisk kan møtes og bygge gode vennskap.

Det kommer ikke til å være egne påmeldingsaktiviteter, men vi legger opp til en leir med møter, nye, spennende felles-aktiviteter og betjening. Det kommer ikke til å skuffe! Vi gjør selvsagt vårt ytterste for å gjøre dette til en trygg og sikker leir.

Les mer om leiren her

Temaet er fortsatt MODIG, men selvsagt med et annet perspektiv etter det halvåret vi kommer til å ha gått igjennom. Vi ønsker at forkynnelsen og lovsangen skal være oppbyggende for ungdommen som kommer. Det skal være et sted man føler at man får påfyll på fellesskap etter noen måneder hvor det har vært lite av dette.

Vi ønsker velkommen til en YouthCamp fylt med masse moro, godt fellesskap og et møte med Jesus som forvandler!

Påmelding her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter