Troens Bevis

Siste nytt

- Velsignet rolig under Stevnet, rapporterer Vaktsjef

Vaktsjef Anita Frantzvåg kan fortelle at selv med flere tusen besøkende i Sarons Dal under stevneuken, har alt vært rolig og stille uten noen form for dramatikk.

Av

Vaktsjef Anita Frantzvåg er utdannet vekter og har hatt flere oppdrag blant annet for Securitas. I fjor var hun med som parkeringsvakt, og er tilbake i år som leder for vaktene under Sommerstevnet i Sarons Dal. Etter 10 stevnedager med gjennomflyt av flere tusen besøkende, inkludert opp mot 1000 barn og unge, er hun svært glad for å kunne fortelle at alt har vært «velsignet rolig».

 

- Det var en mann som fikk et illebefinnende og måtte til sykehus med ambulanse, men det gikk bra, sier hun.

Hun kan fortelle at hun har hatt langt mer utfordrende oppdrag i yrkeslivet, og er ikke lettskremt av seg.

- Jeg jobbet blant annet 5 år på et transittmottak på Hønefoss med 500 beboere. I nærkontakt med så mange mennesker fra forskjellige kulturer, lærte jeg å be om å få se det Gud har skapt i hvert enkelt menneske. På transittmottaket fikk jeg lov av min overordnede til å fokusere på å vise kjærlighet og omsorg. Og det var veldig godt. Vi er jo oss selv, men vi er også den som Gud har skapt. Så det er noe jeg har tatt med meg videre. Og jeg tror at jeg har blitt temmelig god på flerkulturell kommunikasjon, legger hun til og ler.

Hun legger til at hun har også arbeidet i rusomsorgen og barnevernet. Nå bor hun i Farsund der hun går i menigheten Zion på Vanse.

Troens Bevis

 

 

Gjennom vårt misjonsarbeid får millioner av mennesker over hele verden høre evangeliet hver eneste dag.

Støttekonto: 3000 37 32769

Misjonsnytt på e-post

Nå kan du få enkle nyheter fra oss på e-post. Legg igjen din e-post adresse!

 

Bli en menighetsplanter

medarb
Ved å sende ut en innfødt evangelist  tar du evangeliet til nye folkegrupper på en måte vi aldri kunne klart som nordmenn.