Spennende serie om Aril Edvardsen på TV

Denne helgen viser Visjon Norge en serie på tre deler om arven etter Aril Edvardsen og veien fremover med hans sønn, Rune Edvardsen.


-Det begynte i 2017 med en idé om å lage ett program om Aril Edvardsen for  TV-serien  «Kjemper i Guds rike». Det er ikke alle som passer inn under denne paraplyen.  Jeg har laget andre serier for andre igjen, men i denne har jeg inkludert personer som Kjell Halltorp, Gunnar Jeppestøl, Carl Gustav Severin og David Østby, forteller produsent Alf Henning Frestad.

Alf var selv ofte gjest under Sommerstevnet på ’70-tallet med kone og barn og har god kjennskap til virksomhetene som går ut ifra Sarons Dal.

-I fjor var det 10 år siden Aril Edvardsen døde, og jeg tenkte det ville være en fin måte å markere hans liv og virke på. Jeg hadde først tenkt å gjøre et 25 minutters program med Kari Edvardsen der hun forteller fra livet med Aril. Men så skjønte jeg at her var det så mye spennende og interessant å hente at jeg ville gå videre med det. Så jeg har også to program til i serien der Rune Edvardsen forteller om kampen rundt kallet i de 10 årene som er gått, og om visjonen og kallet hans videre.

Alf Henning Frestad har lang erfaring fra både avis og TV. Etter 25 år i VG har han jobbet både for Canal+, NRK Sport, ViaSat og TV3. Han var også TV-sjef for Visjon Norge fra 2009 til 2014. De siste årene har han drevet for seg selv og jobbet mest på oppdrag med TV-reportasjer knyttet opp mot nødhjelps prosjekt i Moldova, Albania og Israel.

– Men jeg har jo en journalist i magen, så det har vært interessant å komme nært på menneskene i serien om Guds kjemper og kunne formidle  sider av dem som de fleste kanskje ikke er klar over,  legger han til.

 Gå ikke glipp av «Arven etter Aril» på Visjon Norge

 

3 episoder på 25 minutter:

Del 1: Fredag 1.02 kl. 23:00: Kari og hennes liv med Aril.
Del 2: Lørdag 2.02 kl. 23.00: Rune forteller om de første årene etter Aril.
Del 3: Søndag 3.02 kl. 23.00: Rune forteller om arbeidet i dag og veien fremover.

Serien vil også bli lagt ut på vnplay.no under «Kjemper i Guds rike».Se siste nyheter