– Vi skal vinne Manado for Jesus! (Se video)

Torsdag ettermiddag ankom det meste av teamet til den indonesiske byen Manado. De møtte blant annet en entusiastisk lokal pastor med et klart mål for helgen. Les siste nytt og se videorapport.

Det meste er klart for kampanjestart fredag her i Manado på øya Sulawesi i Indonesia.Scenen er plassert på en stor, åpen plass sentralt i Manado, bare 100 meter fra stranda i den populære turistbyen. Forhåpentligvis vil tusenvis av ungdommer samles her når kampanjen starter i morgen.
Torsdag ettermiddag kunne teamet fra Norge og  Sverige fornøyd inspisere stedet der evangeliet skal bringes ut til ungdommene i byen. Men sammen med lokale kirker står de foran en stor utfordring.

Se videorapport fra Billy!

Satanisme
Byen Manado er beryktet for «Church of Satan» sin sterke posisjon. Satanist-bevegelsen har selv utpekt byen som sitt hovedkvarter nummer to i verden etter San Fransico. De hevder at halvparten av byens 500 000 innbyggere er tilhengere av bevegelsen.

Pastor Danny, som leder en av de lokale kirkene som står for oppfølgingsarbeidet i forbindelse med kampanjen, sier at dette tallet nok er noe overdrevet. Men at byen har store utfordringer er han ikke i tvil om, og har store forventninger til helgen med Rune Edvardsen i spissen her i Manado.

Skal vinne byen for Jesus!
– Jeg håper at mange vil møte Jesus de neste to dagene, spesielt ungdommer, forteller Danny entusiastisk. Manado er som Sodoma og Gomorra hvor mange er fanget i sex-industrien, alkoholisme og vold. Dette er blant annet konsekvensene av den satanistiske bevegelsens sterke posisjon her. Den holder byen fanget. Men vi skal vinne denne byen for Jesus! 

Følg med på rapporter fra kampanjen i Manado gjennom helgen her på troensbevis.no! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter