Flere tusen ser TV-sendingene

I tillegg til den store forsamlingen i Hallen, er det flere tusen seere og lyttere som følger Sommerstevnet  i Sarons Dal live på TV og radio.”Riktig godt budskap fra Kai og Stina Johansen og deilig lovsang fra Monika og Håvard Kilvær i går. God ide med web-TV!” heter det i en e-post Troens Bevis som nettopp havnet i innboksen fra en seer i Danmark.

Direktesendingene på Web-TV og Kanal 10 under Sommerstevnet har vist seg å være et svært populært tilbud. Tre dager inne i Stevnet har vi av målbare seere, flere tusen som har sett møtene på web-TV. I tillegg kommer seerne som ser stevnemøtene på Kanal 10 og alle radiolytterne på nærradioen i distriktet.

– Vi får positive tilbakemeldinger både fra Vårt Land som sender Web-TV for oss, og fra Kanal 10 som begynte å sende møtene våre på mandag. Jeg vet for eksempel konkret om en nordsjøarbeider som ser møtene våre live på web ute på plattformen. Derfor er jeg ikke i tvil om at vi når langt ut med Stevnet i år, sier teknisk sjef i Troens Bevis, Ariel Fåland. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter