Stor åndelig lengsel

I februar fikk Miracle kanalen 1436 direkte tilbakemeldinger fra seere som har sett på programmene. De er alle arabisk talende, de har alle en historie å fortelle, og de har alle en oppriktig åndelig lengsel.

 

I løpet av februar var det 1435 seere som gav  tilbakemelding på Tv programmene fra Sarons Dal.  Brevene som Miracle kanalen får fra seerne er alle preget av en inderlig åndelig lengsel. Flere av de arabiske seerne forteller om personlige konsekvenser som følge av troen på Jesus, men allikevel sier de at det  livet i troen på Jesus er verdt de nye utfordringene.

En mann fra Kosovo skriver at han er ikke en Jesus troende, men han ser hver dag på kanalen og syntes den er flott.

En kvinne fra Syria forteller at brevkurset “Det nye Liv” har lært henne om Jesus Kristus og hun vil gjerne begynne å  gå på den nye veien.

En kvinne som snakker arabisk og bor i Danmark forteller at hun har sett på kanalen og vil gjerne lære mer om Jesus fordi hun føler at hun trenger å ha han i livet sitt.

En kvinne fra Saudi Arabia vil gjerne vite mer om hvordan Jesus kunne dø for han på korset. Han forteller at det høres bra ut men rart på samme tid, og vil gjerne ha materiale på arabisk som kan vise han veien.

Ifølge det en mann fra Israel skriver virker det som om han var kommet til tro på Jesus, og ble deretter tiltrukket at reklamen for programmene på Miracle kanalen som han  begynte å se på. Nå vil han gjerne ha brevkurset “Det nye livet” slik at han kan få grunnfestet troen sin.

En kvinne fra Syria forteller at etter de ble Jesus troende har de fått problemer med den øvrige familien.  De føler seg nå veldig isolert, men finner trøst i å se på Miracle kanalen. De vil gjerne ha forbønn for situasjonen de befinner seg i.

En Egyptisk kvinne ber om råd i et vanskelig ekteskap der mannen truer med skillsmisse. Hun liker å se på Miracle kanalens program for arabiske kvinner og vil gjerne ha forbønn så hun tar det rette valget.

En kvinne fra Tunisia forteller at selv om hun har lyst har hun lite tid til å se på kanalen fordi hun jobber. Istedet vil hun gjerne ha brevkurset “Det nye Liv.”

En mann fra Tunis forteller at han ble veldig rørt av brevet han fikk etter å ha kontaktet Miracle kanalen. På tross av vanskelige omstendigheter har han nå fått en fred og glede i troen på Jesus Kristus.

Miralce kanalen sender 12 timer daglig  på Hotbird 6 (digital) 13 grader øst 11.642 Mhz H. SR:27 500. Satellittkanalen kan sees i Europa, deler av Russland, Nord-Afrika, Midtøsten og Golfstatene.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter