Gullbryllup feires under stevnet

Aril og Kari Edvardsens feirer i år gullbryllup under sommerstevnet i Sarons Dal.

Under Sarons Dal stevnet 2006 kommer Aril og Kari Edvardsen til å feirer gullbryllup etter 50 innholdrike år sammen.  I 41 av dem har de vært vertskap for det store stevnet som fortsatt samler tusenvis av mennesker i sørlandsbygda Kvinesdal hver sommer.

Årets stevne er fra 15.-23. juli. Søndag den 16. juli blir spesiell feirings dag for gullbryllupet  med spesielle gjester.

Mottoet dette stevnet er  ”Alt er ferdig. Kom til bryllupet!” (Matt.22:4) med hentydning til den himmelske bryllupsfesten som er omtalt i bibelen.

Blant hovedtalerne er Aril Edvardsen, Åge Åleskjær, Bjørn Bergmann, Stephan og Anne Christiansen, Kjell Haltorp, Gunnar Jeppestøl, Rune Edvardsen, Lise Karlsen og Evangeliesentrene.

Ønsker ikke personlige gaver
Istedenfor personlige blomster og gaver ønsker Aril og Kari heller at det samles inn penger under stevnet til Troens Bevis sine store kampanjer i Tanzania, Burundi og Kongo i 2006. Dermed ønsker de å praktisere Jesu ord i dobbel betydning: ”Innbyd til bryllupet alle dere treffer” (Matt.22:9) med tanke på Troens Bevis sin verdensevangelisering og alle som vil få anledning til å høre evangeliet gjennom disse kampanjene. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter