Kari Edvardsen delte fra den første tiden under ACE konferansen

-Aril var så utrolig lykkelig den kvelden han ble frelst som 17-åring, sa Kari Edvardsen da  hun fortalte fra den første tiden da hennes mann og grunnlegger av Troens Bevis, Aril Edvardsen, kom til tro. Det ble til stor inspirasjon spesielt for den yngre generasjonen som var representert på ACE konferansen i Sarons Dal i høst.


Kari lå på fødeavdelingen på Flekkefjord sykehus i 1956, og hadde akkurat født deres eldste datter Tove. Aril Edvardsen hadde planlagt en kveld på kino, men takket i stedet ja til å bli med på et møte med pastor Tor Sørli. Pastoren var på besøk hos sin kone, som tilfeldigvis delte rom med Kari Edvardsen. På det møte tok Aril Edvardsen imot Jesus som sin frelser. En forandring fant sted i den kommende verdensevangelisten med øyeblikkelig virkning.

-Aril var så glad at han klemte alle han traff ute på gaten etterpå. Til og med damer, ler Kari mens hun minnes historien.

-Han omfavnet til og med en lyktestolpe! Han var en helt ny mann.

For Aril var det gode nyheter, men Kari ble sjokkert da hun hørte at hennes mann var blitt en kristen.

-Jeg begynte å grine, og snudde ryggen til han, forteller hun.

Men det tok ikke lang tid før Kari ble den første som Aril fikk be til frelse for. Det gjorde også sterkt inntrykk på flere når Kari delte fra de harde kårene de opplevde de første årene i tjeneste.

-Vi hadde ei stue der vi sov, spiste og hadde kontor, og der spiste også dugnadsfolkene sammen med oss. Jeg visste ikke alltid hvor pengene til måltidene skulle komme fra, men Gud sørget for oss!

Les mer  om Karis historie her

Kari Edvardsen fortalte fra den første tiden da hennes mann og grunnlegger av Troens Bevis, Aril Edvardsen, kom til tro.

 

Kilde: Troens Bevis bladet for desember, 2023

Du kan være med og gjøre en forskjell ved å støtte misjonsarbeidet som går ut fra Troens Bevis med en gave

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter