fbpx
Joakim Skavern jobber til daglig som produsent og regissør for TV-Inter. Som leirprest på YouthPlanet vil han skryte av Jesus.
- Vi ønsker at møtene skal resultere i at mennesker får møte Jesus til frelse og fornyelse.  Dessuten er misjonen vår hjertesak og vil være sentral under alle dagene, sier stevnesjef Sten Sørensen.
Her finner du en liste over privatpersoner som tilbyr utleie for Stevnegjester i Sarons Dal under Sommerstevnet i juli. Kontakt utleier direkte:
Jan Willy Jensen fra Arendal er arkitekten som står bak designet til den nye Sarons Dal hallen. Det tok han ikke ett øre for. Som en del av sin tjeneste har den dyktige arkitekten tegnet 37 menighetsbygg omtrent gratis.
I år er  Zoé (20) med som  leirprest på YouthPlanet under Sommerstevnet i Sarons Dal.  Da hun var 16 år gav hun Gud en siste sjanse.
-Kjempeinspirerende å komme til Sarons Dal. Dere driver en internasjonal misjonsvirksomhet og vi trenger å få mer tak i misjonsgenet, sier Fredrik Lauvland, lærer ved Bibelskolen i Filadelfia i Kristiansand.
Hvordan kan du og jeg nå de siste unådde folkegruppene i verden? Jeg ble med vår innfødte evangelist Dill Kumar den lange veien til sørvest-Nepal for å finne ut av det.