Aril Edvardsen hjem til countrykonserter med Kjell Elvis

Pressemelding: Etter å ha deltatt i en rekke mediaopptredener i USA i vinter, skal Aril Edvardsen i april holde 3 nye countrykonserter i hjemtraktene med Kjell Elvis, der inntektene går til inntekt for Dina-senteret.

Den 23. mars er Aril og Kari Edvardsen tilbake i Norge etter å ha tilbrakt vinteren i Florida. Der har Aril Edvardsen blant annet blitt intervjuet på et radioprogram som sendes på 920 radiostasjoner over hele USA. I Florida har han også laget er rekke TV program for Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, og han har også rukket å besøke Mexico.

Kort tid etter at han kommer tilbake til Norge forsetter han konsert suksessen fra høsten 2006, der han som countrysanger i ”Aril Edvardsen in Concert” trakk fulle hus både i Eiken, Vennesla og på Lista. Istedenfor inngangspenger fikk publikum anledning til å gi en gave til byggingen av en barneskole i Burundi og til Dina-senteret for voldtatte småpiker i Kongo.

Etter mange oppfordringer blir det nå 3 nye konserter i hjemtraktene sammen med Kjell Elvis, som ble nr.3 i en Elvis Presley imitator konkurranse i USA, og med Jan Egil Omdal, kjent fra 10 uker på Sørlandstoppen.

”Aril Edvardsen in Concert” blir denne gangen i Kulturhuset i Kvinesdal torsdag 12. april, i Flekkefjord kino lørdag 14. april, og i hallen på Kvinlaug Ungdomskole fredag 27. april.

Store folkemøter med Aril Edvardsen og kjente artister og kjendiser planlegges også i Grieghallen i Bergen, på Lillehammer, og i Skien i løpet av sommeren.

Pressekontakt:
Jan Egil Omdal
Tel.  +47 38 35 75 73
Mob +47 40 40 46 30
[email protected]

Se bilder i trykkekvalitet under.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter