To givere gav 100 000 hver under stevnet

I løpet av stevne kom det inn to store enkeltgaver til misjonen. En radio lytter gav 100,000 kroner og en stevnedeltager leverte en giro på 100,000 kroner øremerket kampanjen i Zanzibar nå i august.

-Det tar nesten litt pusten fra oss når vi opplever å få enkeltgaver på slike store summer. Det at arbeidet vi står i gjør så stort inntrykk på enkeltpersoner gjør oss både ydmyke og takknemlige for det vi er med på gjennom Sarons Dal, forteller Britt Hauan som jobber på økonomi kontoret og som fikk den ene giroen levert direkte i hendene.

Totalt sett har det kommet inn ca. 1,4 millioner kroner, inkludert trosløfter, i løpet av stevnet.
-Det ser ut som om vi kommer ut omtrent slik som ved fjorårets stevne, forteller økonomisjef i Sarons Dal, Arnold Dragland.
Han er fornøyd med givergleden under stevnet og er spesielt takknemlig for alle medhjelperne som stiller frivillig opp i en hel uke.

-Uten medhjelperne hadde det vært umulig å drive stevnet, så de skal ha en kjempetakk for innsatsen, og vi håper selvsagt at de vil komme igjen neste år.

Men selv om kollekten og gavene har vært gode, er det ikke fritt for a skoen fremdeles klemmer inne på økonomikontoret.
-Vi har spesielt to store utgifter som vi må dekke i tiden fremover.
Det er satellitt tiden for den arabiske Tv kanalen og de store korstogene til Aril og Rune Edvardsen, sier Arnold.

Han er spesielt spent på resultatene av gaven til Aril og Karis 70 års dag, der oppfordringen er å verve to nye støttepartnere (med deres tillatelse!) i stedet for en pengegave.

-Jeg håper virkelig at dette kan være med på å bringe inn nye partnere, noe vi virkelig er i behov av. Forhåpentligvis er det personer som vil stå med oss i misjonens tjeneste i flere år fremover, det ville være flott, poengterer han.

Troens Bevis Verdens Evangelisering har i dag ett årsbudsjett på ca. 34 millioner kroner. Dette går rett ut i bl.a. store internasjonale korstog, satellittevangelisering, ca. 800 nasjonale misjonærer og brevkurset ”Det Nye Liv” som flere hundre tusen elever tar hvert år.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter