Misjonsmøter i de største norske byene

I løpet av de to første ukene i november skal Rune Edvardsen besøke Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand sammen med Business Forum Norge. På kveldene blir det misjonsmøter.

Det er Business Forum Norge i samarbeid med Troens Bevis som står bak møtene. Business Forum Norge (BFN) er et åpent forum hvor kristne ledere og forretningsfolk treffes. Forumet danner en møteplass hvor forumets medlemmer kan hjelpe hverandre med råd, dele erfaringer, gi praktisk hjelp og være til oppmuntring og trøst.
Administrativ leder i Troens Bevis, Jon Løvland, som leder dette nettverket sier at BFN vil dele kunnskap og bringe Guds prinsipper inn i næringslivet – prinsipper som en ser på som ”suksesskriterier” for en god leder/forretningsmann/ kvinne. BFN håper å kunne gi noe som er praktisk og som en kan ta med seg i hverdagen.

Pastor/leder og businessamlinger
Det legges opp til tre samlinger på de stedene som blir besøkt: På formiddagen blir det pastor- og menighetsledersamling der Rune Edvardsen og Åge Åleskjær eller Egil Svartdahl deltar. Her vektlegges både det sosiale og åndelige. På ettermiddagen er det Business Forum hvor også Rune Edvardsen og Åge Åleskjær eller Egil Svartdahl deltar sammen med Jon Løvland og Tor Inge Vasshus. 

Les også: Lanserte nytt forretningsnettverk under Bonnke-seminar

Misjonsmøter på kveldene
På kvelden er det åpent misjonsmøte med samme predikanter. Da forventes det mange mennesker.
Hensikten med å besøke disse steder er å presentere og starte nettverket for forretningsfolk og  å inspirere kristenfolket til økt misjonsengasjement.

Se detaljert møteopplegg herFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter