Mange sterke vitnesbyrd fra brevskolene

Brevkurset blir regnet som den beste evangelisten Troens Bevis har. Fra 12 brevskolekontor i Europa, Asia og Afrika kommer det inn sterke historier fra elever som forteller hva brevkurset har betydd for dem.

Julius Muneza fra Rwanda forteller:
”Jeg var soldat i hjemlandet mitt. Jeg kunne ikke fordra kristne og forsøkte alltid å forstyrre deres bønnemøter. En dag hørte jeg en stemme som spurte: ” Hvorfor hater du meg?” Dagen etter var jeg og mine medsoldater ute i kamp. Da hørte jeg igjen stemmen og falt momentant på kne. Når jeg så opp var jeg omringet av fiendtlige soldater og ble skutt. Soldatene trodde jeg var død og lot meg bare ligge der. Men jeg var ikke død, og senere ble jeg plukket opp av kristne menn som brakte meg til et militærsykehus. Jeg hadde store smerter og kunne ikke snakke på et helt år.
Så en dag hørte jeg stemmen igjen. Den sa at jeg måtte be og bekjenne mine synder. Fremdeles stum, fikk jeg gitt tegn om å tilkalle en kristen mann, en av dem som jeg pleide å forstyrre under bønnemøtene. Jeg ba han om unnskyldning, og han tilgav meg. Plutselig kunne jeg snakke igjen, og vi takket Gud sammen i bønn. Jeg begynte med brevkurset og fikk gjennom det god undervisning om Jesus og frelsen. I dag er jeg en kristen og helt frisk igjen.”

Carrel Alex fra Burundi forteller:
”Jeg takker Gud for NLS brevskolen! Brevkurset hjalp meg å forandre livet mitt. Før var jeg en tjuv og prostituert. Jeg løy, snakket stygt til mennesker rundt meg og gjorde mange dumme ting. Men Jesus reddet meg fra alt dette; nå er jeg fri fra synd og har fred. I kirken har jeg truffet mange nye venner og sammen studerer vi Guds ord. Jeg har fått et nytt liv og gleder meg over å leve det sammen med Jesus!”

Shehnaz Abdul Pathan fra Pakistan forteller:
”Jeg er vokst opp i en muslimsk familie. En venninne bestilte brevkurset til meg. Flere ganger i leksjonene ble det henvist til Koranen. Jeg forstod etter hvert at Jesus døde på korset for meg og at jeg ved Hans blod kan få fred og frelse.
Jeg har en hudsykdom som gjør at store deler av kroppen min er dekket med hvite flekker. Det gjorde at ingen mann ville gifte seg med meg. Etter at jeg ble frelst har jeg bedt til Gud om en mann som ville elske meg på tross av hudsykdommen min. Hele 7 ganger ble jeg avvist av menn og familiene deres og både jeg og mine foreldre var svært fortvilet. Til slutt hørte Gud min bønn og en ung mann kom og ville gifte seg med meg. Hans familie hadde ingen innvendninger mot meg og nå er datoen til bryllupet satt. Min familie er fremdeles muslimer, men jeg ber for dem og håper også at jeg kan være et vitne for min kommende manns familie.”

Heikham Muhindro Singh fra Manipur i India forteller:
”Jeg var hindu og tilba mange guder. Jeg hadde ikke fred og var stadig på søken etter livets mening og frelsen. Til slutt fikk jeg høre om NLS brevkurset og bestilte det i posten. Jeg studerte det grundig og leste det om og om igjen. Jeg ble kjent med Jesus og alt det Han hadde gjort for meg. Han tilgav meg mine synder og jeg kunne ta imot frelse og evig liv. Etter dette har jeg forandret livet mitt totalt. Nå vet jeg at ingen gud er som Jesus. Han er den eneste sanne Gud.”

Brevkurset er oversatt til 55 forskjellige språk. På arabisk er kurset spesielt tilrettelagt muslimer for at de skal forstå budskapet i bibelen. Troens Bevis trenger nå 500 000 kroner for å trykke opp nye brevkurs til vår tolv kontorer. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter