Første digitale kampanje fra Sarons Dal

Marwari folket i en landsby i Pakistan fikk høre evangeliet for først gang gjennom gjennom en digital kampanje fra Sarons Dal.

Under evangelisttreffet på ACE kampanjen  i høst  i Sarons Dal, der 40 internasjonale kampanjeevangelister var samlet, ble den første digitale kampanjen sendt direkte fra Sarons Dal til Marwari folket i Pakistan.  Der var Marwari folket i den utvalgte landsbyen samlet til et møte, og hadde nettopp sett Jesus filmen. For mange av dem var det første gang de fikk høre evangeliet.

 

På denne skjermen kunne en se hva som skjedde simultant fra scenen i Sarons Dal, på plattformen i Pakistan og publikum i forsamlingen i Pakistan! Oppe til venstre er Jonas Andersson og Jabrna Inyat på plattformen i Sarons Dal mens de taler til kamera.

 

Det var Jonas Andersson fra Sverige som talte fra Sarons Dal, og Jabran Inyat, en evangelist som opprinnelig kommer fra Pakistan, men nå bor i Norge, som oversatte. Det er også Jabran som koordinerer sendingene med møtene i Pakistan.

Live på kamera kunne evangelistene på konferansen i Sarons Dal se at det var flere som delte vitnesbyrdet sitt om helbredelse under forbønn i møtet i Pakistan.

Blant vitnesbyrdene var en kvinne som kom til tro for tre måneder siden. Under den digitale kampanjen opplevde hun at hennes mann, som hadde vært blind i 15 år, fikk synet tilbake og gav livet sitt til Jesus.

Det var lokale evangelister til stede som fulgte opp de nye troende og inviterte dem til å bli med i nyplantede menigheter.

Her sitter deltagerne på ACE konferansen for kampanje evangelister og følger med på den digitale kampanjen som blir sendt live fra naborommet i Sarons Dal.

 

Kilde: Troens Bevis bladet for desember, 2023

Du kan være med og gjøre en forskjell ved å støtte misjonsarbeidet som går ut fra Troens Bevis med en gave

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter