Troens Bevis lanserer ny avis

Neste uke vil alle som støtter innfødte evangelister få tilsendt ferske rapporter fra misjonsarbeidet samlet i en helt ny rapportavis.

I disse dager skjer det mye positivt i Troens Bevis. Etter vi bestemte oss om å øke fra 1 000 til 2 000 innfødte evangelister, sendte vi ut et brev til givere der vi fortalte at vi nå kommer til å samle evangelistrapporter i en avis, istedenfor å sende ut enkelt rapporter for hver evangelist.

Tidligere fikk støttepartnere stort sett kun informasjon om deres egen innfødte evangelist. Nå vil man gjennom den nye avisen bli informert om arbeidet til flere evangelister.

 

Avisen vil utgis to ganger i året. I første utgave har vi fokusert spesielt på arbeidet i Øst-Himalaya. Dette er et stort og spennende felt som inkluderer tre forskjellige land, og man får også en presentasjon av vår feltleder, Dawa Buthia.

I neste uke vil støttepartnere motta avisen i posten, men allerede nå kan avisen leses på vår nettside.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter