Festkveld på Kanal 10

Søndag kveld den 14. april ble Troens Bevis presentert på Kanal 10. Det ble et fire timers spekket program der misjonsarbeidet ble presentert på en imponerende måte.

Rune Edvardsen presenterte virksomheten på en folkelig og troverdig måte. Han og de øvrige gjestene nådde hjertene denne søndagskvelden.

Ruben Agnarson og vår egen Lasse Rosten var dyktige programledere. TV-kvelden var fullpakket med gode filmer fra virksomheten ispedd kommentarer fra Rune Edvardsen. Blant gjestene var Lise Karlsen, Gunnar Jeppestøl, Svein Andersen, Astrid Bjørtomt, Barty Shokralla og Monica Kilvær. Kari Edvardsen var også en av gjestene. At hun som var med og startet Troens Bevis sammen med sin mann, Aril Edvardsen for over 50 år siden, deltok på denne TV-kvelden, var ekstra verdifullt. Rune med band sang flere sanger. Det gjorde også Monica og Håvard Kilvær.

Under hele kvelden kunne man ringe inn å melde seg som faste støttepartnere til misjonsarbeidet. I løpet av sendingen fikk Troens Bevis Verdens Evangelisering 78 nye partnere, som innebærer nærmere 40 000,- kr per måned. Da programmet gikk i reprise flere ganger dagen derpå, var det flere som ble støttepartnere også i etterkant.

Kari og Rune Edvardsen avrundet sendingen rundt kl. 23:00 med å understreke at dette har vært en festkveld. Rune minnet om at det finnes fortsatt rundt 2,7 milliarder mennesker som enda ikke har hørt evangeliet om Jesus. I dag med de best tenkelige tekniske hjelpemidler kan vi nå disse på kort tid. Evangeliet fungerer og det kommer aldri i retur der det blir forkynt, men det når alltid fram og forvandler mennesker.

Kari sa til slutt at hun begynte tidlig å underholde sin første evangelist. Han vant mange for Himmelen. Hun utfordret mange seere til å sende ut sin stedfortreder.

– Nå i ettertid er jeg svært takknemlig for denne TV-kvelden. Det har vært kjempeinspirerende å samarbeide med Kanal 10. TV-kanalen har vist at den vil være et samarbeidsorgan med andre. Responsen vi fikk med så mange nye støttepartnere er jeg også svært takknemlig for, sier Rune Edvardsen i en kommentar på hjemvei dagen derpå.

En annen ildsjel under TV-sendingen var Lasse Rosten. Han kjenner misjonsorganisasjonen bedre enn de fleste.

– Dette var moro. Det var fantastisk å vise frem alt det gode arbeidet som Troens Bevis driver i de forskjellige land. Det er med og forteller om det gode som Gud gjør på ulike steder. Mange mennesker blir frelst gjennom virksomheten. Skal vi lykkes enda mer, trenger vi å stå sammen. Dette avspeilet denne kvelden.

– Responsen vi fikk overgår arbeidet vi har lagt ned i forbindelse med denne kvelden. De nye støttepartnerne hjelper ikke bar med økonomiske midler. De kommer også til å be for arbeidet. Det gjør at gleden bare blir enda større. Jeg er full av takknemlighet, sier en begeistret Lasse Rosten på vei hjem til Kristiansand.
 



Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter