Ser fram til det femtiende Sommerstevne

Sommerstevnet 2013 blir i jubileets tegn. Da skal vi feire at vi har det femtiende Stevnet i rekken.

Sommerstevnet 2013 blir i jubileets tegn. Da skal vi feire at vi har det femtiende Stevnet i rekken. – Tenk på alle de fantastiske Stevnene som har vært, sier en begeistret stevnesjef Sten Sørensen. Han tror sommerens Stevne vil bli et nytt høydepunkt.

– Sommerstevnet i Sarons Dal har vært trendsettende. Kristne fra forskjellige kirkesamfunn har kommet og blitt inspirert. Stedet som er for alt Guds folk, har satt dype spor blant kristenfolket i mer enn en mannsalder, sier Sten Sørensen.

Sørensen påpeker at Sommerstevnet er et misjonsstevne. Det er budskapet om Jesus til alle folkeslag som blir løftet frem. Stevnet er til oppbyggelse og glede for dem som kommer, men minst like viktig er misjonsoppdraget som så sterkt blir understrekt, slår han fast.

– Nå vil vi spesielt fokusere på Sørøst-Asia de neste årene. 1000 nye innfødte evangelister skal sendes ut i landene i dette området i løpet av 2013, og tusenvis av menigheter skal plantes. Dette vil bli presentert under Sommerstevnet, sier stevnesjefen.

– Hva står ellers på menyen for Stevnet?
– Vi har gode talere og sangere som kommer og Planetene ruller som aldri før, ja i år har vi faktisk en helt ny planet også, JuniorPlaneten. I år ønsker vi å satse ekstra på barn mellom 9 og 10 år, og gir dem et skreddersydd opplegg, både i forhold til andakter og aktiviteter. Den kjente barneevangelisten Jarle Waldemar leder den nye Planeten. Jarle er godt kjent over hele landet som en dyktig formidler av evangeliet til barn, og et oppkomme av artige leker og ideer. Jarle vil være med hele uken som leirprest, og han kommer samtidig til å ha ansvar for barnemøtene på kveldene, som er en åpen samling for alle barn under kveldsmøte i Sarons Dal-hallen, svarer Sten Sørensen.

– Er det ellers noen nye ting som skjer?
– Vi planlegger et politikermøte den første søndagen under Sommerstevnet. Flere kjente nasjonale politiker har allerede sagt at de kommer, så dette blir spennende. Det er jo valg til høsten, og det vil bli interessant å høre hva politikerne mener om viktige verdier som angår vår hverdag, sier Sørensen.

– Dere må sette av datoen 13. – 21. juli, det er da det 50. stevnet går av stabelen. Alle er hjertelig velkommen, vi har noe for enhver alder, avslutter stevnesjefen.

Klikk her for å lese mer om Sommerstevnet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter