Næringsliv med interesse for misjon og nødhjelp

Under misjonsmøtene til Troens Bevis i april var det også stor respons på møtene for Business Forum Norge. Mange fra næringslivet ønsker å gi en hjelpende hånd gjennom personlig engasjement og gaver.

Business Forum Norge ble dannet etter initiativ fra Troens Bevis med forretningsgrunder Tor Inge Vasshus i bresjen. Forumet som ble til i 2008 har etablert et aktivt nettverk, og tidligere i år var det fire fra næringslivet som ble med Troens Bevis på misjonstur til India.

Blant dem som ble med var forretningsmannen Geir Berge. Han kastet seg på turen sammen med sin kone etter en invitasjon gjennom forumet.

– Nå er vi ute og ser på prosjekt som vi kan engasjere oss i med de ressursene som vi har. Det blir spennende å se på hva som kommer ut av denne turen for vår del.

Geir Berge oppfordrer andre forretningsfolk som er nysgjerrige til å ta kontakt med http://www.businessforumnorge.no/Business Forum Norge

– Det er veldig givende å få være med og bidra. I Business Forum Norge ønsker vi å bidra til at folk kan engasjere seg. Har de ideer, eller ønsker de å være med og bidra i prosjekter, er det bare å ta kontakt. Oppfordringen er; kom å vær med å bidra, det er moro!

For mer informasjon kan Jon Løvland i Troens Bevis kontaktes gjennom [email protected]Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter