Plassutvidelse i Sarons Dal

Mens Troens Bevis’ mange prosjekter stadig sprenger grenser og inntar nye landområder på misjonsmarken, øker behovene for mer plass for virksomheten også på hjemmebane i Sarons Dal.

Gjennom de siste årene har de store skandinaviske sommerstevnene fått en stadig sterkere ”familieprofil”, med fyldige tilbud til alle generasjoner; barn, tenåringer, ungdom og voksne i alle aldre.

Storsatsningen på barne- og ungdomsgenerasjonen har gjort det mulig å knytte noen av Norges fremste kapasiteter på området til Sarons Dal.

Stikkord her er: Jesus Revolution, Janne & Kåre Skuland – ledere for Ny Generasjon Søndagsskole, ”Truls”, vaktmesteren og vaskekona, i Jan Sigve og Astrid Elin Hystad, samt Mikal Isdals skikkelser i tillegg til Troens Bevis’ egne ungdomsprofiler; Svein Trælandshei og Helge Flatøy.

Men storinnrykket av familier med barn og unge til sommerstevnene i Sarons Dal de siste årene har også gitt nye utfordringer. Det er nå behov for å mer plass til å utfolde seg på og derfor er flere praktiske prosjekter i gang. Parkeringsplassen har fått større kapasitet, og det oppføres for tiden en ny permanent plasthall i skråningen overfor stevnehallen til bruk ved barne- og tenåringsaktivitetene under sommerstevnene.

I forbindelse med sommerstevnet i 2005 gjennomføres Jesus to the Nations-festivalen denne gangen som opptakt til det store sommerstevnet; torsdag-fredag-lørdag og søndag 6. – 9. juli. Åpningsdagen for sommerstevnet blir søndag 9. juli. Da vil plasthallen stå ferdig, så sant økonomien tillater det.

– Det trenges nå kraftige juleoffer og nyttårsoffer fra gamle og nye partnere for å fortsette og utvikle det store evangeliseringsarbeidet i 200 land, og til de nye utvidelsene i Sarons Dal, skriver Harald Mydland i Troens Bevis bladet for Desember.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter