fbpx

Medarbeidere

«Én uke – gir jeg til misjon»

Som medarbeider på Sommerstevnet er du med og betyr en forskjell både for besøkende og for Troens Bevis sitt verdensomspennende misjonsarbeid. Slagordet for medarbeiderne er «Én uke – gir jeg til misjon!» og uansett hvilken oppgave du er med på, så bidrar du til at mennesker får hørt om Jesus.

Gruppeleder på Planetene

Som gruppeleder er man som regel to ledere på 8-15 barn/ungdom. Dette er en flott mulighet til å påvirke den neste generasjonen.

Kioskmedarbeider

Er du serviceminded, liker orden og hygiene, og liker å treffe mange mennesker på en gang, da er kiosktjenesten noe for deg!

Renhold

Renhold er en viktig tjeneste! At doene er rene og at området er ryddig, har mye å si for et vellykket Stevne.

Kjøkken

Vær en av dem som sørger for at andre ikke går tom for energi. Her må du være opptatt av orden og hygiene og du må kunne møte folk med et smil, selv om det «koker» rundt deg.

Vakt-tjeneste

Vi trenger vakter innenfor disse områdene: Parkeringsvakt, nattevakt og brannvakt i hall og møtesaler. Som vakt må du være hyggelig, imøtekommende, serviceminded og ha god oversikt.

Møtevert

Møteverter ønsker velkommen i døra, hjelper å finne plass, samler inn kollekt og ser over salen når møtet er ferdig. Som møtevert er du den som gjestene kan henvende seg til om de lurer på noe.

Diverse praktiske oppgaver

Er du en som kan brukes til litt forskjellig, og ikke er redd for at oppgavene kan variere fra dag til dag, så er dette plassen for deg

Lyd, lys og media

Registrer deg


SommerstevnetPlanetene